Scene cutremurătoare în Gara din Focșani, după ce un adolescent de 16 ani a murit electrocutat, din dorința de a face un selfie. Tragedia, filmată de prietenii băiatului: "Bă, are curent, ești prost?"

Adolescentul a încercat să își facă un selfie, însă gestul necugetat l-a costat viața.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Un tânăr de 16 ani și-a dat ultima suflare în Gara din Focșani, după ce a aterizat pe un tren, sărind de pe un pod. Prietenii adolescentului au încercat să-l atenționeze că se poate electrocuta, dar băiatul i-a ignorat total, din dorința de a face un selfie.

Citeste si: Trei adolescente din Roman s-au electrocutat, după ce s-au urcat pe un tren de marfă. Două dintre ele au suferit arsuri

Trupul tânărului a fost găsit carbonizat

Deși amicii băiatului au încercat prin orice modalitate să-l facă să renunțe la gestul periculos, adolescentul nu i-a ascultat și a sărit de pe pod. La aterizarea pe vagonul trenului, tânărul s-a electroculat, iar trupul i-a luat foc.

Adolescentul de 16 ani a sărit de pe un pod, pe vagonul unui tren

Imagine surprinsă de prietenii tânărului, în timpul tragediei

[Sursa foto: observatornews.ro]

După câteva momente, corpul acestuia a fost găsit carbonizat de către oamenii legii, care au ajuns la fața locului: "Prin apel 112, polițiștii de la Transporturi Feroviare au fost sesizați cu privire la faptul că, în Gara Focșani, un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. La fața locului s-au aflat polițiștii de la Transporturi Feroviare și un echipaj al SAJ Vrancea", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ultimele clipe cu tânărul în viață, surprinse de prieteni într-o filmare

Prietenii băiatului au rămas șocați când au văzut că amicul lor a sfârșit electrocutat, în timp ce îl filmau. În videoclipul cu pricina, adolescenții au surprins întregul incident, dar și ultima discuție cu victima, înainte să recurgă la gestul care l-a lăsat fără suflare:

Citeste si: Cumplit! Un elev din Vaslui s-a electrocutat la școală! Ce făcuse cu încărcătorul telefonului

"- Bă, cazi dr**u de acolo! Vezi că te curentezi! Bă, du-te dr**u jos! Bă, are curent, eşti prost? e de 220 de volţi.

- Nu curenteză mă, ce ai? Am văzut eu în filme.

- Hai mă că vine poliţia, uite gaborii.

- Bă, l-a curentat.", au fost cuvintele tinerilor, înainte ca prietenul lor să fie declarat decedat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies