Scene de groază în Gorj! Şi-a înjunghiat soţia în plină stradă, în faţa copilului

Un bărbat din Mehedinţi şi-a înjunghiat soţia. Scena s-a petrecut în plină stradă, chiar sub ochii îngroziţi ai copilului lor de doar şase anişori.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Se pare că bărbatul avea deseori un comportament violent faţă de soţia lui şi, sătulă de abuzuri, femeia a fugit la sora ei din Motru, judeţul Gorj. Disperat, agresorul a urmărit-o şi a înjunghiat-o în plină stradă în faţa unei policlinici după care a vrut să-şi pună capăt zilelor. 
 
fara descriere
 
Soţia lui a ajuns la spital împreuna cu fiica ei care a asistat la întreaga scenă, iar copilul a fost ulterior luat în grijă de rude. Momentan victima se află internată în stare gravă iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. 
 

Deşi rudele ştiau despre neînţelegerile din familie, vecinii lor spun că bărbatul era liniştit şi nu părea în stare de grozăvia pe care a comis-o. El este spitalizat sub escorta poliţiei şi urmează să fie cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinmovat, riscă să-şi petreacă ani buni după gratii. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate