Scene dramatice la frontiera dintre Grecia si Turcia! Mii de refugiați din Siria încercă să își găsească un adăpost

Mii de refugiați din Siria trăiesc clipe dramatice în aceste momente și încearcă cu disperară să își găsească un adăpost sau ceva de mâncare.

Distribuie pe:

Autor: K.B.

fara descriere


In articol:

Au rămas fără case, şi-au pierdut părinţii, rudele, copiii. Au pierdut totul intr-o fracţiune de secundă, în ziua în care războiul s-a declanşat în Siria. Au fugit din calea lui şi au părăsit un tărâm înecat în sânge nevinovat. Au parcurs sute de km, de multe ori pe jos, în speranţa ca vor găsi un adăpost şi că cineva îi va ajuta. Sunt epuizaţi, înfometaţi, bolnavi şi nu au medicamente.

Scene dramatice la frontiera dintre Grecia si Turcia! Mii de refugiați din Siria încercă să își găsească un adăpost

Sunt scene dramatice la frontiera dintre Grecia si Turcia. Mii de refugiati au luat cu asalt orasul Edîrne, in incercarea de a patrunde in Europa. Sunt ultimii kilometri ai unei calatorii lungi si istovitoare. Aici nu exista tabere, oamenii dorm sub cerul liber, imprastiati de-a lungul frontierei, in frig si ploaie. Dimineata, solul este inca rece iar vantul bate cu furie. Un copil se infrupta cu pofta dintr-o paine oferita de cativa localnici milosi. Nu a mai mancat de doua zile.

fara descriere

Citeste si: Aeroportul Timişoara a pierdut 40 la sută din pasageri şi anunţă că va reduce personalul, pe fondul crizei coronavirusului

Citeste si: Fotomodelul Miss Plaja 2019 prinsă la furat la locul de muncă

Citeste si: Dan Negru mască specială împotriva CORONAVIRUS

”Retraiesc parca propria mea copilarie intr-o tara macinata de un razboi ilogic si absurd. Incerc sa-l invelesc, ca si cum acea patura ar deveni scut in fata vantului. Te cuprinde un sentiment de frustrare si de neputinta cand vezi asemenea scene. Între timp, un pakistanez se apropie de mine. Sunt ultima lui speranta”, este marturia cutremuratoare a lui Christian Sabbagh.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate