Scene dramatice! Mihai Onicaș a izbucnit în lacrimi la Survivor România. Ce se întâmplă cu bunica sa din cauza coronavirului. ”Doamne, spune-mi că este bine”

Mihai Onicaș se află de trei luni la Survivor România, dar gândul lui este numai acasă și în special la bunica lui, care este bolnavă, și se luptă să nu fie afectată de pandemia de coronavirus

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Mihai Onicaș se descurcă extraordinar de bine pe traseele din Republica Dominicană, și mulți îl consideră un potențial câștigător al show-ului Survivor România. De trei luni, fotbalistul adună puncte după puncte pentru echipa lui și pare că doar un joc al strategiilor ar putea să îl scoată din cursa marelui premiu.

Citeste si: Accidentare fara precedent! Lola se prabuseste la pamant dupa ce se loveste puternic la cap pe traseu! Concurenta a fost trasportata de urgenta la spital! Iata ce declaratie a facut prezentatorul!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Mihai Onicaș, un tip foarte apropiat de familie. ”Îmi doresc foarte, foarte mult aceste mesaje de acasă”

Dincolo de joc, Mihai este un tip extrem de familist, iar felul în care se gândește la cei de acasă i-a impresionat atât pe colegii săi, cât și pe telespectatori. Băiat mămos, dar crescut de bunici, Onicaș nu pierde niciodată prilejul de a întreba ce fac ființele cele mai dragi din viața lui atunci când câștigă proba de comunicare.

”Îmi doresc foarte, foarte mult aceste mesaje de acasă. Am o iubită care mă așteaptă, am părinți, am o soră plecată în strănătate”, a comentat faimosul. În plus, Mihai Onicaș a plâns la Survivor România, atunci când a vorbit despre o persoană foarte apropiată și dragă lui. ”Am o bunică bolnavă, destul de bolnavă, și aș vrea să știu ce face, nu știu cum ar fi viața mea fără ea, nu aș putea să concep niciodată”, a spus, abătut, jucătorul în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Citeste si: Motiv de bucurie la „Survivor România”! Cezar Juratoni de la „Faimoși” și-a cerut iubita de soție!

Mihai Onicaș, în larimi la Survivor România!”Nu vreau să i se întâmple vreodată ceva rău” 

Mai mult decât atât, după ce Dan Cruceru, prezentatorul show-ului a vorbit despre pandemia de coronavirus care face ravagii și în România, faimosul a fost și mai afectat. Drept dovadă, marți seara, după câștigarea traseului care a dus la o nouă discuțiile cu familia, Mihai Onicaș a izbucnit în larimi la Survivor România! Îi era teamă pentru sănătatea bunicii lui și a întrebat-o imediat pe prietena lui în ce stare este femeia. ”Doamne, spune-mi că este bine buni', că nu este afectată de nimic, că stă în casă! O iubesc nespus și nu vreau să i se întâmple vreodată ceva rău”, i-a zis plângând la telefon logodnicei sale, Ștefania, care însă l-a liniștit și i-a spus că în țară, situația este sub control.

Galerie foto 
Citește și:

Dezvăluri incredibile în cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! Ce s-a întâmplat în momentul în care războinicii s-au ”logodit” pe plajă în fața colegilor!

Culiță Sterp aruncă bomba despre Iancu! ”A bătut-o pe sora lui! Atât este de căpos și orgolios!” Declarații exclusive despre războinicul de la Survivor România

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Ana Pal șochează din nou! După capul în plină figură dat unui războinic, o atacă dur pe Asiana. ”A stat după fundul Elenei să rămână în competiție”

Elena Ionescu & Sonny Flame - idilă tot mai clară la Survivor România? După ce au dormit unul lângă celălalt, încă o declarație șoc a faimoasei la adresa cântărețului pune...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies