Scene erotice pe autostradă. Goneau cu o viteză incredibilă și au pus viața celor din jur în pericol: „Am vrut să-i filmez, dar nu mi-a venit să cred ce se întâmpla!”

Scenele erotice au fost surprinse pe autostradă de un motociclist care a observat că un șofer nu reușește să țină direcția.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Scenele de amor nebun de pe autostradă au fost surprinse de motociclist, anul trecut, în provincial Segovia, Spania.

Citeste si: Gigi Becali a făcut show la nunta fiicei sale! Omul de afaceri a aruncat cu bani la lăutari și a împărțit bancnote angajaților localului unde a avut loc petrecerea

Citeste si: Tragedie înainte de nuntă! Doi viitori miri au murit spulberați de o mașină în Sibiu. Mireasa era însărcinată în șapte luni și urma să se căsătorească sâmbăta viitoare

Citeste si: Războiul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan, pornit de la o datorie de 20.000 euro? Anamaria, lăsată fără canapelele din casă în contul împrumutului

Scene erotice pe autostradă. Goneau cu o viteză incredibilă și au pus viața celor din jur în pericol: „Am vrut să-i filmez, dar nu mi-a venit să cred ce se întâmpla!”

Motociclistul a crezut inițial că este vorba despre un șofer în stare de ebrietate care s-a urcat la volan fără să conștientizeze gravitatea situației. S-a apropiat de mașină și a rămas stupefiat când a văzut că de fapt erau doi amorezați înfierbântați. Femeia apare dezbrăcată deasupra partenerului ei care era șoferul mașinii.
Fantezia sexuală i-a costat pe cei doi tineri șase luni de închisoare. Motociclistul i-a filmat și a făcut publice imaginile pentru a-i găsi pe cei care au făcut slalom printre mașini cu o viteză uriașă, fără să țină cont că ar fi putut produce o mare tragedie.

În cele din urmă, bărbatul s-a prezentat de bună voie în fața polițiștilor, a recunosct fapta și a dat și numele iubitei sale.
Sâmbătă, autoritățile spaniole au confirmat faptul că cei doi și-au recunoscut vina și pericolul la care i-au expus pe ceilalți șoferi de pe autostradă. În urma unei înțelegeri cu procurorii, cei doi amorezați au primit șase luni de închisoare cu suspendare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate