Scene fierbinți între Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Au dat frâu liber pasiunii în fața camerei de filmat

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au filmat în timpul unor scene fierbinți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andra și Bogdan Mocanu sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei. După dezamăgirile pe care le-a suferit de-a lungul timpului în competiție, concurentul care a și câștigar primul sezon al show-ului de la Kanal D pare să fi găsit o fată pe placul lui.

fara descriere

Recent, Bogdan Mocanu și Andra Voloș au publicat pe rețelele de socializare un filmuleț pentru a le arăta telespectatorilor emisiunii cât de îndrăgostiți sunt. Fără să se ferească și știind că sunt filmați, cei doi nu au ascuns atingerile dintre ei. Bogdan Mocanu îi ținea mâna pe sâni iubitei lui, în timp ce ea cânta și zâmbea la cameră.

Citeste si: Prima reacție a lui Cosmin Isăilă, după ce a aflat despre împăcarea dintre Carmen de la Săciua și Culiță Sterp: „Să fie sănătoși! Așa cum am mai spus, le doresc...”

Citeste si: Doamna Tamara a murit după ce făcuse infarct, dar la spitalul din Ploiești nu era niciun medic care s-o opereze! A fost trimisă la București, dar a ajuns prea târziu

Citeste si: Dana Rogoz a recunoscut că a fost abuzată în perioada Abracadabra: „Nu o să uit senzația pe care o aveam când se lipea cu corpul lui de spatele meu”

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au planuri mari pentru viitor

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei dorește să își deschidă o afacere, mai exact o colecție vestimentară proprie. Mai mult decât atât, el și-ar dori ca Andra Volos, iubita lui, să îi fie model!

Andra Volos: Pot să fiu designerul tău sau ...

Bogdan Mocanu: Eu o să fiu designerul, o să lansez o colecție de haine, anul ăsta

Andra Volos: Dar pe stilul meu

Bogdan Mocanu: Tu o să fii modelul

Andra Volos: Nu, nu o să fiu modelul, am fost destul model pentru haine

Bogdan Mocanu: Gen să fii imaginea brandului

Andra Volos: Așa mă gândeam și eu.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate