Scene halucinante în Râmnicu Vâlcea! Un bărbat s-a plimbat gol pe străzile orașului. Ce i s-a întâmplat după ce a lovit un polițist și a arătat ”bărbăția” femeilor de pe stradă

Scene incredibile au avut loc pe străzile orașului Râmnicu Vâlcea!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Scene greu de digerat pe străzile orașului Râmnicu Vâlcea! Un bărbat a ales să meargă gol-goluț, cu ”bărbăția” la vedere, în văzul tuturor. El s-a plimbat în acest mod pe Calea lui Traian. Un caz similiar a avut loc și la Timiș, în oralul Sânnicolau Mare.

Bărbatul din Râmnicu Vâlcea a fost arestat de polițiști. În momentul în care a trebuit să fie încătușat, a lovit un polițist.

Citeste si: Oana Zăvoranu a vorbit despre moartea designerului Răzvan Ciobanu: ”Era un om cu probleme emoționale”

Citeste si: Meteorologii au dat ALERTA! Ne așteaptă zile grele, cu ploi, grindină și descărcări electrice: ”Întrerupeți activitățile și adăpostiți-vă”

Citeste si: Un alt botez în showbiz! Dan Badea și soția lui și-au creștinat băiatul

„În momentul de faţă se află la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, nu cooperează şi se pare că nu e sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost chemată şi o ambulanţă în vederea internării acestuia. Colegul nostru este ok, prezintă unele escortaţii superficiale la nivelul feţei”, conform Mediafax.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate