Scene halucinante la o înmormântare. Un copil de 2 ani a înviat în sicriu, s-a întors către tatăl lui și i-a cerut ceva! Toți oamenii au început să țipe

Un băiețel de doi ani a înviat, s-a ridicat din sicriu și i-a vorbit tatălui săi pentru câteva secunde. Ce i-a cerut te va uimi!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un caz șocant a avut loc în Brazilia. Un băiețel în vârstă de doi ani le-a transmis spaima vieții oamenilor de lângă el. Copilul urma să fie înmormântat de familia lui, dar un lucru i-a făcut să-și pună semne de întrebare și chiar să urle.

Băiețelul se afla în coșciug, iar alături de el se afla familia. Băiețelul în vârstă de doi anișori s-a ridicat în poziție de șezut în sicriu, în văzul tuturor, s-a îndreptat săre tatăl lui și i-a cerut un pahar cu apă. În acel moment, oamenii au încremenit și nu le-a venit să creadă, conform Dailymail.

Citeste si: Durere fără margini! Secretarul primăriei din Talpa a fost găsit spânzurat în magazia din curtea școlii

Tatăl lui i-a dat să bea apă, iar imediat ce a terminat de consumat, s-a întins înapoi în sicriu, fără a mai avea semne vitale. Pare-se că băiețelul în vârstă de doi ani murise din cauza unei pneumonii. Tot incidentul a avut loc înainte cu o oră de înhumare, în nordul Braziliei.

Citeste si: Anunțul făcut de Ministerul Sănătății, după ce Matteo Politi, ”medicul cu 8 clase”, a fost arestat și acuzat pentru practicare ilegală

Tatîl băiețelului a povestit ce s-a întâmplat la înmormântare: “Tati, poţi să îmi dai nişte apă? Ironia este ca ne consideram niste parinti foarte grijulii si implicati. Copiii sunt centrul universului nostru si tot ce facem, facem pentru ei”, a povestit tatăl altui copil care a înviat de două ori.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate