WOW

Scene halucinante la o şcoală din Câmpulung! O ea - 13 ani şi un el - 14 ani, au fost prinşi făcând sex în baia şcolii! Mărturisiri incredibile: afrodisiace şi accesorii erotice

Doi minori au fost prinşi în baia şcolii făcând sex. Iar, ca totul să fie ”pus la punct”, adolescenţii au folosit chiar şi jucării sexuale.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Pe asta sigur n-ai mai auzit-o! O fată în vârstă de 13 ani şi un băiat în vârstă de 14 ani au întreţinut relaţii sexuale în baia dintr-o şcoală din Câmpulung. Iar ca cireaşa să nu ”lipsească” din vârful tortului, minorii au folosit şi altfel de stimuli pentru plăcere. 

Minorii au folosit afrodisiace, accesorii erotice, chiar şi băutură şi prezervative pentru ca întregul act sexual să se consume. Iar, în ”punctul culminant” al amorului,  o profesoară i-a prins pe cei doi. Cei doi elevi au fost exmatriculaţi imediat, apoi aceştia şi-au găsit o altă instituţie de învăţământ în care să înveţe, scrie evenimentulmuscelean.ro.

Incidentul nu a ajuns la urechile Inspectoratului, deoarece tot evenimentul a fost ţinut sub tăcere de către şcoala generală din municipiu.