Scene halucinante si indemn nemaivazut la nunta fiului Andrei Ghita. “Vezi sa nu te calce, tata, pe picior. Sa o calci pe cap, da! Sa nu spun de doua ori!” VIDEO!

Saptamana trecuta, Mario Ghita, cumnatul lui Ionut Pitbull Atodiresei si fiul Andei Ghita s-a cununat religios cu sotia sa, Loredana. In momentul intrarii mirilor in biserica, in pragul usii, socrul mare a avut o interventie dura.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriereNunta a fost una cu fast, cheltuiala mare, fason si super fite si, cel mai probabil, organizarea petrecerii i-a usurat pe miri si pe parintii lor de cateva zeci de mii de euro. Dar, a meritat, spun nuntasii, mirii si rudele lor. Distractie a fost atat de mare incat, la un moment dat, soacra mare si fiul ei au dansat pe mese.

fara descriereNici socrul mare nu a ratat ocazia sa sedea in spectacol. S-a intamplat in curtea bisericii, unde sotul Andei Ghita a avut o replica uluitoare la adresa fiului sau.

fara descrierePe scurt, in clipa in care tinerii miri se pregateau sa intre in lacasul de cult, mireasa la bratul nasului, iar mirele alaturi de nasa lor, socrul mare i-a dat fiului sau un ultim sfat, strigand tare si in gura mare catre acesta, ca sa se faca bine auzit si inteles.

fara descriere“Vezi sa nu te calce, tata, pe picior. Sa o calci pe cap, da! Ai auzit, da?! Sa nu spun de doua ori!”, a spus Marius Ghita, sotul Andei Ghita.

fara descriereDesi la prima vedere, spusele sale par sa indemne la violenta, in realitate, socrul mare nu a avut intentia sa fie atat de dur si rautacios cu nora sa. Din cate se pare, sotul Andei Ghita si-a atentionat fiul sa fie cu bagare de seama si sa nu se lase calcat pe picior in biserica, in timpul slujbei de cununie. Dupa cum se stie, in popor se spune ca daca mireasa il va calca pe mirele ei pe picior cand se afla in fata altarului, cu cununiile pe cap, ea va fi cea care va avea ultimul cuvant de spus, in casa, iar sotul va fi vesnic sub papucul ei.  

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate