Scene incredibile în Capitală. Cum sunt sfidate autoritățile. VIDEO

Țigări de contrabandă fără timbru vândute direct din magazin. Asta se poate vedea zilnic în Piața Reșița din Sectorul 4. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

 


Sunetul şuierat printre dinţi „ţigări, ţigări, ţigări!”, prin care se anunţa că în zonă sunt de vânzare ţigări de contrabandă, a cam dispărut de pe trotuarele pieţelor bucureştene. Acum, oferta se anunţă, uşor, în agențiile de amanet!

Adică nu mai trebuie să intri în agenție, ci doar să bați la geamul mic de termopan, semi-deschis, de la Piața Reșița, până când un nene iese și te întreabă câte pachete vrei, nu înainte de a-și arunca ochii peste drum să nu cumva să fie vreo mașină de poliție.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Rețeaua funcționează pe cât de simplu pe atât de eficient. Clienții sunt racolați direct din piață de către angajații unei agenții de Amanet. După cum se vede și în imagini, oamenii plătesc sumele de bani necesare după care merg să își ridice marfa de la un imobil din apropiere. Asta după ce jurnaliștii le-au descoperit ”bârlogul”. Totul se petrece ziua în amiaza mare, fără nici un fel de teamă de autorități.

Deși nu de puține ori Poliția Locală Sector 4 a intervenit în această piață privată și a confiscat țigări de contrabandă, traficanții reușesc, de fiecare dată, să scape bazma curată și să își continue ilegalitățile în Piața Reșița.


Citește și:

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Cutremur violent în Grecia! Țara, lovită de seism în timpul celui mai puternic ciclon mediteranian din istorie

Ce avere are primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău are terenuri de 50.000 mp la Sângeorz-Băi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies