Scene incredibile în Capitală. Cum sunt sfidate autoritățile. VIDEO

Țigări de contrabandă fără timbru vândute direct din magazin. Asta se poate vedea zilnic în Piața Reșița din Sectorul 4. 

Autor: D.A.

 


Sunetul şuierat printre dinţi „ţigări, ţigări, ţigări!”, prin care se anunţa că în zonă sunt de vânzare ţigări de contrabandă, a cam dispărut de pe trotuarele pieţelor bucureştene. Acum, oferta se anunţă, uşor, în agențiile de amanet!

Adică nu mai trebuie să intri în agenție, ci doar să bați la geamul mic de termopan, semi-deschis, de la Piața Reșița, până când un nene iese și te întreabă câte pachete vrei, nu înainte de a-și arunca ochii peste drum să nu cumva să fie vreo mașină de poliție.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Rețeaua funcționează pe cât de simplu pe atât de eficient. Clienții sunt racolați direct din piață de către angajații unei agenții de Amanet. După cum se vede și în imagini, oamenii plătesc sumele de bani necesare după care merg să își ridice marfa de la un imobil din apropiere. Asta după ce jurnaliștii le-au descoperit ”bârlogul”. Totul se petrece ziua în amiaza mare, fără nici un fel de teamă de autorități.

Deși nu de puține ori Poliția Locală Sector 4 a intervenit în această piață privată și a confiscat țigări de contrabandă, traficanții reușesc, de fiecare dată, să scape bazma curată și să își continue ilegalitățile în Piața Reșița.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Un băiețel de nouă ani și-a găsit sfârșitul pe terenul de fotbal, lovit de fulger: ”A murit făcând ceea ce-i plăcea cel mai mult”

Percheziții de amploare în magazinele erotice din țară! Ce-au putut să găsească anchetatorii pe rafturile lor: "Se vindeau cu eticheta de produs de uz casnic..."

O mamă aduce acuzații grave unei educatoare de la o grădiniță privată din Capitală! Femeia i-ar fi strâns de gât copilul!

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mii de militari, mobilizaţi la graniţa cu Fâşia Gaza. Planurile de luptă, dezvăluite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies