Scene incredibile la audierile lui Gheorghe Dincă! "L-a mângâiat, l-a ținut de mâini... Are un comportament deviant"

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a susținut că avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a avut o criză de nervi la audierile de astăzi.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

"Domnul avocat din oficiu al lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. Culmea, domnul Dincă l-a mângâiat şi l-a ţinut de mâini. Repetându-se aceste lucruri, am fost nevoiţi să întrerupem acnheta. Se va viziona caseta.

Aceste lucruri, faptul că părăseşte camera de anchetă şi nu îi asigură asistenţă aşa cum codul de procedură i-ar impune, s-a întâmplat şi în zilele precedente. Pentru a se lămuri aceste aspecte, s-a încheiat ancheta la acest moment. Urmează ca procurorul de caz să ia măsuri corespunzătoare. Din punctul meu de vedere, este posibil ca procurorul de caz să nu fi observat plecarea repetată a domnului Lascoschi, lăsându-l fără asistenţă în timpul audierilor. Audierile nu s-au întrerupt, s-au desfăşurat în continuare pentru că domnul procuror are foarte multe hârtii şi îşi notează foarte atent. Vorbeşte cu inculpatul, nu cu avocatul. A făcut chestii foarte grave, ameninţări, tremură... Are un comportament deviant", a declarat Tonel Pop, la ieşirea de la audieri.

Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă nu cooperează cu anchetatorii, însă are, din când în când, scăpări, acesta fiind motivul pentru care, uneori, oferă informații.

"Din punctul meu de vedere, el nu cooperează, ci are scăpări. Oferă noi detalii prin faptul că are scăpări, se enervează şi el la anumite observaţii, întrebări... Rămâne a fi exploatate de organul de anchetă şi de noi, atât cât ne permite", a mai declarat avocatul familiei Luizei.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ce a păţit Dan Chișu la câteva ore după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 - bzi.ro

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu, dezvăluiri: „O doamnă a confirmat că mi-a văzut fiica”

Mama Luizei Melencu a făcut noi dezvăluiri despre un martor-cheie în cazul Caracal. Monica Melencu așteaptă de luni de zile ca să știe un lucru sigur despre fiica sa, dispărută în luna aprilie.

Femeia crede că fiica sa a fost urmărită, răpită și violată, în ziua în care s-a dus în Caracal ca să scoată niște bani de la bancă.

„Cu trei zile în urmă, sora mea a fost undeva la Caracal. S-ar fi întâlnit cu o doamnă care a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica. Susține cu tărie că a vorbit cu fiica mea în aceeași zi. Acea doamnă a susținut că l-a văzut pe Dincă, a avut o conversație cu fiica mea, iar mașina care a oprit nu a oprit unde era și dânsa, ci lângă fiica mea. Iar dânsa ar fi zis că vrea să meargă și ea. A oprit lângă fată și a luat-o. Organele de poliție au fost la poartă la acea doamnă, dar noi nu am primit nicio informație”, a spus mama Luizei în cadrul unei emisiuni TV.

Avocatul Claudiu Lascoschi și Gheorghe Dincă

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct! În ce stare se află unchiul Alexandrei Măceșanu

Cine este băiatul cu care se iubea Luiza Melencu! S-au despărțit cu doar o zi înainte să dispară

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Se dau bani de la stat! Cine va primi 200 de la 1 februarie? Este oficial

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Medicii au inventat virusul mortal dintr-un elan nobil! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies