Scene indecente într-o facultate din Anglia. Tineri filmați în timp ce făceau sex în sala de curs

Un incident neplăcut șochează opinia publică din Anglia, și nu numai. Imaginile cu doi tineri care fac sex în sala de curs au fost virale pe internet.

Distribuie pe:

Scene indecente într-o facultate din Anglia. Tineri filmați în timp ce făceau sex în sala de curs


In articol:

Doi studenți au fost surprinși în timp ce întrețineau relații sexuale în sala de curs. Incidentul care a șocat opinia publică din Marea Britanie s-a petrecut într-o clasă a unei facultăți din Birmingham, Anglia. Cel care i-a prins, student al Birmingham City University, i-a filmat și a postat imaginile compromițătoare pe internet.

Filmarea a fost viralizată rapid, iar titlul vorbește de la sine: “Se gândește cineva să vină BCU? Gândiți-vă din nou. Aceasta este sala noastră de curs.”

Filmulețul a strâns peste 5.000 de aprecieri, însă a fost eliminat de pe Twitter. Cei care au apucat să îl vadă au fost consternați și au reacționat imediat, potrivit Daily Star.

Citeste si: Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui! După o noapte fierbinte cu o necunoscută s-a dus acasă la iubită și ceva neașteptat s-a întâmplat

Citeste si: Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu, chemat în fața judecătorilor din nou. De ce a fost acuzat criminalul

Citeste si: A cunoscut un bărbat în club și a mers la el acasă. Ce a pățit tânăra este incredibil: "M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

Comentariile nu au întârziat să apară, fiind dintre cele mai diverse.

„Universitatea mea mă dezamagește din nou”, a spus un internaut.

„Noua generație este construită diferit”, a spus o altă persoană.

Scene indecente într-o facultate din Anglia. Tineri filmați în timp ce făceau sex în sala de curs

Ce a avut de spus conducerea universității

Imaginile care au scandalizat pe toată lumea au ajuns și la conducerea universității care a oferit declarații cu privire la caz. 

„Investigăm materialele și originile sale, pentru a identifica locația acestora și pentru a stabili dacă a existat o încălcare a politicii universitare. Se vor lua măsuri dacă se va constata că cineva a acționat în încălcarea politicilor universitare sau dacă poliția crede că a fost comisă o infracțiune.”, a declarat un purtator de cuvant al BCU.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate