Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar

Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Krisztina Vellai şi Bettina Bogdan au încins atmosfera în platou.

Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar
Autor: Elena Popescu

In articol:

Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar, chiar şi juratele au rămas cu gura căscată. 

Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11

Body Trapeze, echipa formată din Krisztina Vellai şi Bettina Bogdan, au venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr de acrobaţie la înălţime, care a încins mintea bărbaţilor, dar şi a femeilor.

Citeste si: Balance Team, show de senzaţie la Românii au Talent, sezonul 11. Acrobaţii fac parte din echipa Circului Metropolitan

Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar
Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar[Sursa foto: Captură TV]

"Suntem Krisztina Vellai şi Bettina Bogdan, iar împreună suntem Body Trapeze. Noi ne cunoaştem de multă vreme, dar am început să lucrăm împreună, acum o lună. Sunt un pic emoţionată pentru că nu am mai lucrat cu un partener de patru ani. Ne completăm una pe cealaltă, este foarte drăguţ. Veţi vedea, facem acrobaţii la înălţime", au spus unguroaicele.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Cele două unguroaice au fost exrem de sexy şi au făcut din numărul lor un adevărat show incendiar, care nu este recomandat minorilor.

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Rusoaica a tras cu arcul cu picioarele, fiind legată la ochi

Andra la Românii au Talent, sezonul 11
Andra la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Krisztina Vellai şi Bettina Bogdan, patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11 

Body Trapeze au trecut în etapa următoare cu patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11. Spre surprinderea multora, nu doar bărbaţii s-au simţit atraşi de cele două acrobate, ba chiar şi juratele au dat de înţeles că nu ai cum să le rezişti unor femei atât de sexy.

"Înainte să începeţi, când v-am văzut, i-am propus colegei mele ca la finalul preselecţilor să facem şi noi un număr de genul acesta, dar la final am zis renunţăm, aşa ceva noi nu putem să facem.

Aţi făcut magie, aş putea spune, aţi fost la înălţime şi aţi dat frâu liber imaginaţiei şi nu doar pentru domni şi pentru doamne, ne daţi curaj, ne daţi putere să încercăm anumite lucruri...", a spus Andra.

Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar
Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar[Sursa foto: Captură TV]

"De departe se vede foarte frumos, dar ce o fi acolo pe voi ca să fiţi şi pe muzică, să nu vă încurcaţi în chingile acelea şi să reuşiţi să şi zâmbiţi, sigur, cu exerciţiu se poate obţine absolut totul", a spus Florin Călinescu.

Când fetele au ajuns în culise, Smiley le-a complimentat pe fete spunându-le că sunt foarte frumoase şi că pot trezi toate simţurile unui bărbat.

"Cred că am înţeles de ce nu se tem ele de pericol, la cum arată şi la ce mişcări senzuale au, pericolul sunt chiar ele", a spus Alexandra Dinu la testimoniale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Balance Team, show de senzaţie la Românii au Talent, sezonul 11. Acrobaţii fac parte din echipa Circului Metropolitan

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Alexandra Dinu: "Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată"

Eva Măruţă influencer la doar 5 ani. Fiica Andrei si a lui Cătălin Maruţă are peste 150.000 de urmăritori pe Youtube

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Mihai Gâdea aruncă BOMBA serii: Ordinul care bagă Capitala în carantină

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Rusia, încolțită de marile puteri. Marea Britanie își trimite avioanele de luptă în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies