SCENE ȘOCANTE! Un băiețel de 6 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a mâncat fructe de pe câmp!

Un băiețel de doar 6 ani din Bacău a ajuns în stare gravă la spital, după ce a mâncat câteva fructe de pe câmp. Copilul consumase, de fapt, altceva!

Distribuie pe:

Autor: A.R.

SCENE ȘOCANTE! Un băiețel de 6 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a mâncat fructe de pe câmp!


In articol:

O famillie din satul Tamași, județul Bacău, trece prin clipe cumplite în acest moment. Băiețelul de doar 6 ani a mâncat niște fructe de pe câmp și a ajuns la spital în stare gravă. La scurt timp după ce a venit de afară, micuțul i-a spus mamei că se simte rău și că a mâncat niște fructe sau semințe de pe un câmp.

Citeste si: Răsturnare de situație! Lidia Buble a luat decizia radicală. Se mută din România pentru a-l uita pe Răzvan Simion?!

Citeste si: Cazul surorilor Khachaturyan care a uimit o lume întreagă! Cele trei fete și-au omorât tatăl pentru a putea supraviețui

Citeste si: Andreea Bănică, accident grav la mare. Primele declarații: „Am crezut că mor...”

Băiețel, în stare gravă la spital după ce a mâncat fructe de pe un câmp

Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și a sunat la numărul de urgență-112. La fața locului, a venit o salvare, care l-a transportat pe cel mic la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău.

În momentul în care minorul a ajuns la spital, cadrele medicale și-au dat seama că el nu a consumat niște fructe normale, ci fructe de mătrăgună. Aceste fructe sunt considerate foarte periculoase și chiar pot fi otrăvitoare.

Medicii au realizat că starea băiețelului se va înrăutăți, așa că au cerut să fie transfert cu un eclicopter SMURD la Spitalul de Pediatrie din Iași. Minorul este somnolent și tahicardic, conform spuselor medicului șef UPU SMURD Iași.

 „Copilul a ajuns la Upu la Spitalul de Pediatrie Bacău după ce ar fi mâncat de pe câmp nişte fructe sau seminţe de pe câmp ce păreau a fi de mătrăgună, conform mamei. Este somnolent, tahicardic, şi a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sfânta Maria Iaşi", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate