Scene tandre între Irina Rimes și fostul soț, Andi! Uite cum au fost surprinși și cât de fericiți erau împreună

Irina Rimes a fost căsătorită cu un bărbat pe nume Andi. Pe vremea când erau împreună, ea și fostul soț au fost surprinși în scene tandre și păreau foarte fericiți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Irina Rimes ae 27 de ani și, după ce a încercat să-și construiască o carieră în Republica Moldova, s-a stabilit în România, unde are parte de succesul la care a visat. Cântăreața este destul de discretă în privința vieții private, așa că puține persoane știu că ea a fost căsătorită în trecut.

Irine Rimes a fost căsătorită cu un bărbat cu care a avut o relație de lungă durată. După un mariaj de șase ani, ei au divorțat, dar au rămas totuși în relații bune și sunt colegi la aceeași casă de discuri. Conform informațiilor apăreute în presă, ruptura dintre cei doi s-a produs din cauza infidelității lui, totul culminând cu momentul în care el și-a lăsat amanta însărcinată.

fara descriere

„Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt.

Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, declara Andi Bănică într-un interviu, în urmă ce ceva timp.

Citeste si: Șoc, șoc, șoc! Cătălin Botezatu a rămas fără…cioc! Nu rata diseară show-ul “Bravo, ai stil!”

fara descriere

Ce spuneau Irina Rimes și fostul ei soț în 2012, când încă erau împreună

„Nu am făcut niciodată publică chestia asta, dar o facem prin fapte, nu prin vorbe”, spunea Irina Rimes în urmă cu șapte ani, în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune din Republica Moldova.

„Mă interesează mai mult să public ce fac profesional”, a adăugat el. „Eu stau și în România, stau și aici. Trebuie să surpaviețuim”, mai spunea el.

„Poate plec și eu în România. Sper să încep să fac și acolo un pas în showbiz”, a mai declarat Irina.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate