Scene terifiante în fața unei biserici din Constanța. Cine este actorul care a încercat să își ucidă soția

Un actor - odinioară în glorie, dar care a picat în patima alcoolului - ar fi încercat să-și ucidă soția, în fața unei biserici. Cu greu a scăpat femeia din mâinile lui, după ce a sunat la 112. Când au ajuns la fața locului, poliţiștii și-au dat seama că agresorul este un client mai vechi. Bărbatul avea deja pe numele său 3 ordine de restricție.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Odinioară suflet de artist, soțul abandonat n-a reușit să treacă peste suferință, nici după luni de la despărțirea de soție. Ultima oară, ar fi încercat s-o aducă lângă el cu forța: chiar când femeia ieșea pe poarta bisericii, bărbatul a luat-o de gât. Speriată că o sugrumă, a încercat să scape din strânsoare și a reușit să sune la 112.

Eugen Tanasescu, purtator de cuvant la Arhiepiscopia Tomisului: Ne surprinde faptul că până și la biserică venim cu astfel gânduri dacă nici la biserică nu reușim să ne ținem frustrările în frâu, biserica este cel mai nepotrivit loc unde să ai astfel de ieșiri față de aproapele tău, fiindu-ți chiar soție.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, reacție dură la auzul veștii că a fost ascultat de autorități: „E inuman! În loc să-mi caute copilul îmi plantau microfoane“

Când au ajuns la fața locului, poliștiștii din Constanța l-au recunoscut imediat pe agresor. Nu mai puțin de 4 dosare penale aveau deschise pe numele lui după divorț. Soția a depus plângere împotriva celui de care s-a despărțit pentru că ar fi bătut-o, iar ultimul ordin de protecție l-ar fi obținut în urmă cu 6 luni. Hârtiile de la poliție nu l-au făcut însă mai puțin violent și nici nu l-au ținut departe pe fostul soț. Cunoscuții spun că de vină ar fi băutura, viciul în care bărbatul s-a refugiat după ce și-a încheiat cariera de actor.

Scene terifiante în fața bisericii

Dan Cojocaru, actor: A fost coleg cu noi la Teatrul Fantasio, a venit undeva în anii 90. A avut un potențial comic fantastic, se anunța la vremea respectivă un nou Jean Constantin, dar nu a rezistat decât foarte puțini ani. În ultima perioadă, se ocupa cu altceva, încerca să supraviețuiască. De fiecare dată când m-am întâlnit cu el, din nefericire, l-am văzut mult prea apropiat de lumea aceasta a lui Bachus.

fara descriere


Soția ar fi cerut de nenumărate ori să fie internat într-o clinică de Psihiatrie, acolo unde este tratată dependența de alcool. Deocamdată însă nimeni nu i-a oferit acest ajutor și de fiecare dată cazul intră în atenția poliției după aceleași izbucniri nervoase.

Citeste si: Crimă oribilă în Austria: Un român şi-a ucis soţia. Motivul este halucinant

Violeta Jalba, purtator de cuvant Parchetul Judecatoriei Constanta: Urmare a acestui act de sesizare, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a fost întocmit un act constator având ca obiect încălcarea ordinului de protecție.

Fostul actor n-a fost reținut. După ce i-au emis al patrulea ordin de restricție, a fost lăsat să plece.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate