Scene violente la Exatlon! Îmbrânceli între Alin şi Giani Kiriţă! A lovit-o, însă, Războinicul pe Monica Roşu? Totul se vede pe filmare

Imaginile filmate la Exatlon arată dacă Monica Roşu a fost sau nu lovită de Alin.

Autor: M. B.
 
Alin Andronic s-a enervat după meciul cu Cristi Pulhac şi lovit cu frânghia în masă. Războinicul a lovit cu fina de masa de joc, după ce în prealabil o atinsese în mod involuntar cu aceeaşi frânghie pe Monica Roşu pe picior.  
 
Reacţia lui a declanşat un război uriaş între Faimoşi şi Războinici. S-a ajuns până în punctul în care Giani l-a îmbrâncit pe Războinic, în încercarea de a-i lua apărarea lui Mirel, şi a fost nevoie ca Ionuţ să intervină între ei.
Şi Mirel şi Cosmin Cernat au încercat să aplaneze conflictul şi să îi despartă pe cei doi. 
 
„Am auzit că mă jgneau în ultimul hal şi m-am întors spre Mirel.(...) De nervi am luat acea frânghie şi am dat cu ea de masă. Nu am ştiut că ar fi ricoşat, aşa au spus Faimoşii, eu nu ştiu dacă este adevărat. Colegii mei spun că nu este adevărat”, a povestit Alin ulterior. 
 
Imaginile au arătat că singurul moment în care frânghia a tins-=o pe Monica Roşu a fost în timpul jocului, când gimnasta a stat extrem de aproape de zona de joc.
 
În final, Alin şi-a cerut scuze pentru atitudinea lui şi modul în care a reacţionat. 
 
„Sunt convinsă că va rezista.
Nu este agresiv, nu înjură, nu ameninţă, nu bagă mâna în gât nimăui, aşa cum i s-a întâmplat lui. Faimoşii au vrut să îl intimideze. Să nu uităm că Mirel a făcut acelaşi lucru cu Iulian când a vrut să îl intimideze. Regretul meu este că, după ce s-au liniştit lucrurile, Faimoşii puteau să spună ce s-a întâmplat. Giani l-a îmbrâncit de douî ori, a încercat să îi pună mâna în gât”, a spus Tinca, mama lui Alin Andronic.
 
Femeia s-a arătat supărată pe faptul că Monica Roşu, cea care era cea mai în măsură să spună dacă a fost lovită sau nu, nu a ieşit în faţă să spună adevărul despre ce s-a întâmplat. 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

A intervenit şi sora Roxanei Vancea! Ce spune despre scandalul dintre ea si Giani Kiriţă: „De aici a pornit conflictul”

Roxana Vancea şi Giani Kiriţă şi-au aruncat cuvinte grele. Scandalul s-a mutat la FanArena: „Roxana e tare în gură”

”Radarul de vedete al lui Mircea N Stoian” - Noua rubrică pe care jurnalistul o va avea pe WOWbiz.ro! Face dezvăluiri neaşteptate: „Nişte curve...”

Cine este și câți ani are rebela Yasmin din serialul Totul pentru familia mea! Cum a arată talentata actriță fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă Eylül Lize Kandemir, dincolo...

Edu.ro Barem Română simulare Evaluare Națională 2023. Iată cum se rezolvă corect subiectele!

„Eram la filmări”. Cutremurător! De ce nu a mers Alina Pușcaș la înmormântarea tatălui său. Vedeta a ținut totul bine ascuns, mai bine de patru ani

”Rușine pentru limbajul violent. Ajunge!”. Demet Özdemir a luat atitudine și a reacționat dur după zvonurile că ar fi părăsit domiciliul conjugal. Faimoasa actriță îi va acționa...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies