Schema incredibila de agatat a lui CarminFiul lui Marian Ionescu "pescuieste" domnisoare din public in timpul concertelor Directia 5, iar apoi le inghesuie in microbuzul trupei!

S-a intamplat la un concert al trupei Directia 5, la Oradea. Nici nu a terminat bine recitalul, si Carmin, fiul lui Marian Ionescu, cooptat si el in cadrul band-ului, a zbughit-o in spatele scenei. Acolo era asteptat de o domnisoara blonda, cel mai probabil o fana localnica a trupei, dar in special a lui Carmin. ##VIDEO3308##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereFiul lui Marian Ionescu a plecat cu o blonda chiar inainte ca tatal sau sa urce pe scenafara descriereCarmin s-a giugiulit de mama focului cu noua sa cucerirefara descriereCei doi s-au suit in mini-van-ul trupei si au inceput sa se sarute pasional pe bancheta din spate. La un moment dat, fata dispare pe undeva, pe sub scaune, parand ca ar cauta ceva. Apoi reapare langa Carmin, in acelasi timp in care acesta isi aprinde tacticos o tigare. Dupa o serie de saruturi pasionale, cei doi amorezi au parasit masina si au plecat la o plimbare prin parc. Vrajit parca de frumoasa domnisoara, fiul lui Marian Ionescu si-a amintit ca a uitat sa inchida usa VAN-ului si a alergat intr-un suflet inapoi.

fara descriereCa un adevarat gentelman, Carmin si-a sarutat cucerirea chiar inainte de a se despartifara descriereMarian Ionescu si-a felicitat fiul pentru prestatia avutaScurta intilnire romantica a tinereilor s-a incheiat pe un bulevard din Oradea. Carmin a suit-o regulamentar intr-un taxi pe domnisoara, nu inainte de a-i fura o ultima sarutare. Apoi, fiul lui Marian Ionescu s-a revazut cu tatal sau, aflat in apropiere. Veteranul formatiei Directia 5 a ascultat atent povestea odraslei, iar apoi l-a mangaiat parinteste pe spate, vrand parca sa-i transmita clasicul mesaj… “elevul si-a intrecut profesorul”.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate