Schimb de replici între Cristina Ich și Bianca Pop, după ce ispita a spus că nu iese din casă fără 1.000 de euro în portofel: „Prostia nu are limite!”

Cristina Ich și Bianca Pop au avut un schimb de replici pe internet. Totul a pornit de la afirmația făcută de ispită recent.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cristina Ich este o tânără foarte cunoscută în mediul online. Urmărită pe pagina ei de Instagram de peste 600.000 de fani, frumoasa iubită a lui Alex Pițurcă se diferă de multe alte persoane din mediul online prin faptul că nu are rețineri când vine vorba de a-și spune părerea.

Ispita Bianca Pop a declarat recent într-un interviu televizat că nu iese din casă dacă nu are cel puțin 1.000 de euro cash în portofel și cardurile la ea. Bruneta a devenit ținta glumelor și ironiilor pe internet din cauza acestei afirmații, iar Cristina Ich a abordat și ea subiectul. În stilul caracteristic, ea a făcut-o praf pe cea despre care se spune că ar fi cea mai bogată dintre ispitele din Thailanda.

fara descriere

„De vreo câteva săptămâni a apărut duduia care nu iese din casă fără 1.000 de euro. Știm cu toții, uneori, prostia nu are limite, dar să te amuzi de un personaj lipsit de educație, să te folosești de neuronii inexistenți, nu cumva voi aveți o problemă? Cum poți să faci moșto de un om care nici nu realizează asta. Să știi că eu nu râd de tine. Și nu ești vinovată, deși s-ar putea să mă urăști pentru moment”, este mesajul transmis de Cristina Ich.

Citeste si: Băiețelul vesel din imagine și-a ucis cu sălbăticie sora! La doar 13 ani, el a înjunghiat-o de 17 ori pe fetița de 4 ani

Citeste si: Brigitte Pastramă: „Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro...” Raluca Podea amenință că o dă în judecată

Ispita Bianca Pop dă replica după mesajul transmis de Cristina Ich

Bianca Pop nu s-a lăsat mai prejos și a dat un răspuns. „Eu râd de tine fără să știi. Am și motive, dar mă abțin. Să fii iubită, Cristina Ich”, a spus bruneta.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate