Schimb incredibil de replici între Teo, Bursucu şi Mantea: "M-am săturat să muncesc atât" - "Leneşule, cum adică îmi faci tu mie emisiunea?"

Schimb incredibil de replici între Teo Trandafir, Bursucu şi Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Totul a pornit de la o nemulţumire a Bursucului. Colegul de emisiune al lui Teo Trandafir s-a plâns că munceşte prea mult, iar Teo este cea care culege roadele.

fara descriere

Schimb incredibil de replici între Teo, Bursucu şi Mantea. Totul a pornit de la nemulţumirea Bursucului că munceşte prea mult

Bursucu: M-am săturat să muncesc atât! Sunt supărat că muncesc prea mult. Mă foloseşti, mă!

Teo: Te exploatez!

Bursucu: Eu vreau să stau în colţul meu, cuminte! Muncesc de dimineaţă până seara. Îi mai fac şi emisiunea Andreei Mantea.

Citeste si: Cine este tânăra care a murit în accidentul cumplit din Bujoreni: „Îngerul nostru...”

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri exclusive despre ce se întâmplă acum în casa Puterea dragostei: "A intrat o fată nouă. Singurul cuplu rămas este pe cale să..."

Citeste si: Andreea Marin, față în față cu Iulia Albu! Ce a transmis fosta soție a lui Mihai Albu: „Am descoperit o persoană...”

Andreea Mantea a intervenit în discuţie în direct de la Istanbul. Prezentatoarea de la Puterea dragostei l-a luat imediat la rost pe fostul ei coleg de la Se strigă darul.

Mantea: Cum adică îmi faci tu mie emisiunea? Leneşule! Ai renunţat la nunţi de teamă că o să slăbeşti prea tare! Slăbuţule, dă-ne şi nouă reţeta ta de slăbit! Teo, hai să vorbim noi două, că el s-a trezit invers!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate