Schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă! Uite cum arată fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul cu părul roşcat!

Amicii au văzut o schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că e o schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă. Fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul a decis să renunţe la părul negru, asfel că s-a vopsit într-o nuanţă de roşcat, păstrând şi câteva şuviţe negre.

Citeste si: Impresionant! Gestul emoționant făcut de Ionuț Jaguarul de la Exatlon pentru o bătrână din Galați căreia i-a ars casa!!! Imagini cutremurătoare

Citeste si: Prietena Nellei Angheluţă a fost ucisă de soţul ei înainte ca maşina lor să fie spulberată de tren? “Ea nu ar fi urcat în mașina aia în veci! A trebuit să se lupte singură cu un monstru!”

Citeste si: Fosta soție a lui Ionuț Jaguarul e distrusă: ”Odihnește-te în pace, suflet drag!” Nella și-a pierdut într-un cumplit accident o foarte bună prietenă

Schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă: “Știi ce-mi place la tine?"

Prietenii Nellei au fost încântaţi. “Știi ce-mi place la tine? Ești atât de naturală și totuși naturalețea ta este frumoasă...Eşti foarte frumoasă, să îţi fie de bine!”, au reacţionat aceştia. (vezi cum s-a pozat Nella dezbrăcată)

fara descriere

Schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă: "Îţi stătea mai bine"

A fost o schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă. Cu toate acestea, a existat şi o prietenă care nu a apreciat noua culoare: “Să ştii că îţi stătea mai bine cu părul negru”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate