Schimbare in grila PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea lui Catalin Maruta? Simona Gherghe va lua notite

Apropierea Sarbatorilor Pascale aduce modificari in grila PRO TV.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Cei de la paginademedia.ro anunta ca pe intervalul orar in care acum se difuzeaza "La Maruta" va fi introdusa o emisiunea noua de tip "scripted reality".

Noua emisiune se numeste "Lectii de viata" si va fi difuzata temporar, pe un interval din emisiunea lui Maruta, de la ora 18:00. Tot aceasi sursa noteaza ca emisiunea lui Catalin Maruta va incepe de la ora 16:00, urmand sa faca o pauza la 17:00 pentru stiri si sa continue dupa stiri pana la ora 18:00.

Emisiunea noua este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Din 30 martie, emisiunea "La Maruta" se va concentra, ca in fiecare an inainte de Paste, pe povestile unor oameni speciali, pe care viata i-a supus la grele incercari, dar care au reusit sa triumfe cu mult curaj si credinta.

Maruta a facut anuntul pe pagina personala de Facebook

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: