Schimbare la ”Puterea Dragostei”! Îi privește pe Bianca și pe Livian

Bianca și Livian, cuplul cel vechi de la ”Puterea Dragostei” au luat, de curând, o decizie radicală cu privire la ceea ce se petrece cu ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, cei doi au simțit nevoia unei schimbări, motiv pentru care, în ziua liberă, atât Bianca, cât și Livian, și-au schimbat complet look-ul.

Citeste si: De ce o iubește Livian pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Așa declarație de dragoste își dorește orice femeie, dar doar ea este norocoasa!

Citeste si: Despărțire bombă la ”Puterea Dragostei”! Bianca și Livian au luat decizia! ”Avem un anunț foarte, foarte important de făcut”

Citeste si: Cum a împăcat-o Bodi pe Bianca Drăgușanu după scandalul uriaș: i-a dat cardurile și mașina! VIDEO EXCLUSIV

Astfel, ne-a dezvăluit Bianca de la ”Puterea Dragostei”, ea a decis să își pună gene fir cu fir, motivându-și gestul simplu: ”Am vrut să fiu mai frumoasă, mai aranjată pentru Livian”. În schimb, Livian i-a făcut o mică surpriză Biancăi de la ”Puterea Dragostei” și, discret, a mers la frizer, în Istanbul pentru a-și face o nouă frizură, una care să îi placă mai mult Biancăi de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

”Din când în când mai facem câte o schimbare, dar doar când vine vorba de look, nu altceva. În rest, ne bucurăm de fiecare moment pe car eîl putem petrece împreună, sperăm să fim lăsați să stam și mai mult. De aceea ne și gândeam să plecăm de la ”Puterea Dragostei”, noi am vrea să stăm non-stop unul lângă altul”, ne-a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei” în timp ce îl stârngea, cu putere, în brațe pe ”Lupul” ei, Livian.

Vezi imaginile cu schimbarea d elook a celor doi, doar pe kftele.ro

 

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, romantici până în măduva oaselor

De curând, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au plecat într-o scurtă croazieră pe Bosfor și s-au îmbrăcat lejer, bruneta preferând o fustă scurtă, albastră, iar tânărul ei iubit, pantaloni scurți, tricou și șlapi. Iar pe iaht, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au făcut, așa cum se întâmplă de obicei când sunt împreună, risipă de gesturi tandre, cei doi pupându-se și atingându-se în fiecare secundă petrecută împreună. Iar la un moment dat, atunci când, în glumă, i se uita sub rochiță Biancăi, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfecțiuni ale femeilor: câteva vergeturi.

fara descriere

Doar că, spre deosebire de majoritatea bărbaților care visează la perfecțiunea femeii de lângă ei, Livian de la ”Puterea Dragostei”  a reacționat într-un fel în care demonstrează că sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale. ”Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, mă termină, la modul... Naturalețe!”, a exclamat Livian de la ”Puterea Dragostei”, atingându-le mai tandru ca niciodată, vizibil fericit că Bianca nu se poate lăuda cu intervenții estetice care să o transforme într-una dintre divele plasticate de pe la noi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate