Schimbare radicală de look pentru Jennifer Lawrence! Aproape ca nu o mai recunosti pe actrita la cum arata acum

Americanca Jennifer Lawrence, câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din "Silver Linings Playbook", s-a alăturat vedetelor care au renunţat în ultimul timp la părul lor lung.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereJennifer Lawrence a optat pentru o tunsoare scurtă, pe care a prezentat-o prima dată cu ocazia unui interviu acordat în turneul de promovare a ultimului film din seria kalooga_36441" The Hunger Games/Jocurile Foamei - Catching Fire", scrie Daily Mail.

În timpul interviului cu preşedintele Yahoo!, Marissa Mayer, vedeta a vorbit şi despre stereotipurile existente în societate în privinţa problemelor de greutate.

Actriţa în vârstă de 23 de ani s-a declarat împotriva ideii că o femeie trebuie să facă totul pentru a arăta ca supermodelele de pe podiumurile de prezentare.

"Oamenii au ideea preconcepută că toate vedetele trebuie să arate ca un fotomodel. Trebuie să privim lucrurile în profunzime. Arăţi aşa cum arăţi, trebuie să te simţi bine în pielea ta. Ce trebuie să faci? Să te înfometezi în fiecare zi doar pentru a-i face pe unii fericiţi? Este o prostie", a declarat Jennifer Lawrence.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate