Schimbare radicala in viata femeii care a acuzat-o pe Nadia Comaneci ca i-a distrus casnicia!

Maria Opris a acuzat-o pe Nadia Comaneci, in decembrie 1989, cand marea gimnasta a ajuns in America, ca i-a distrus casnicia.

Autor: Petru Luca

Dupa evadarea din Romania comunista si dupa o scurta escala in Ungaria si Austria, Nadia Comaneci a ajuns pe 1 decembrie 1989 in Statele Unite ale Americii, fiind primita ca o mare eroina pe aeroportul din New York. Fosta mare gimnasta, care avea atunci 28 de ani, era insotita de Constantin Panait, un barbat care-i aranjase fuga din tara si care avea si cetatenie americana.

Fara nici o problema, Nadia a recunoscut atunci in fata presei ca Panait este si impresarul, dar si partenerul ei, moment in care jurnalistii de peste Ocean i-au atras atentia "Zeitei" de la Montreal ca barbatul este insurat si care deja patru copii!

Femeia care era maritata atunci cu Panait se numeste Maria Opris, la auzul afirmatiilor Nadiei aceasta divortand imediat si ramanand sa-si creasca singura cei patru copii rezultati din mariajul cu Constantin. "Nu vreau sa imi mai amintesc acele vremuri, sunt departe, dar nu am cum sa o iert vreodata pe Nadia pentru ce mi-a facut atunci!", a declarat Maria atunci cand a fost intrebata de acea perioada tulbure, terminata prost si pentru Panait, care dupa doi ani s-a despartit si de Nadia, dupa ce aceasta l-a acuzat ca-i fura bani din contracte. Ulterior, Maria Opris (53 de ani) s-a ocupat de nepotii ei, dar si de cariera, devenind asistenta medicala in Cleveland (Ohio), dupa terminarea unei scoli de specialitate.

De cateva luni, insa, Maria Opris este de negasit pentru amicii din Romania, inchizandu-si toate conturile de socializare! Conform unor surse, se pare ca femeia a luat decizia de a se muta din Cleveland tocmai in Hoffman Estates, un oras aflat tot pe tarmul Marilor Lacuri, dar la 650 de kilometri distanta de orasul in care Maria locuise vreme de trei decenii. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies