Schimbare uriașă a Roxanei Vancea! Cum arăta în momentul în care a intrat în lumea showbiz-ului, ca sexy-asistentă TV

Roxana Vancea este, fără doar și poate, una dintre cele mai dorite femei de la noi din țară. Vedeta este tare mândră de corpul ei bine definit și nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu formele ei senzuale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, cu ani în urmă, Roxana Vancea arată altfel, iar kilogramele în plus își făcuseră loc pe corpul care, astăzi, pare desenat.

Citeste si: Roxana Vancea, fotografie "hot" pe Instagram. Cum s-a pozat fosta iubită a lui Mihai Bendeac după ce a ajuns la corpul visat

Citeste si: Schimb halucinant de replici între Mihai Bendeac și Roxana Vancea! Nimeni nu se aștepta să se ajungă la așa ceva după ce s-au despărțit: „Sugi **** foarte bine”

Citeste si: Scene incendiare între Faimoasa Cătălina Șeicaru și Roxana Vancea! S-au sărutat și imaginea a fost făcută publică: „Ai fost cu ea împreună?”

Mai exact, cu formele vizibil mai pline, Roxana Vancea, la debutul ei în televiziune putea, fără probleme, să se califice ca fiind una dintre cele mai sexy domnișoare... plinuțe. De altfel, fotografiile cu ea, în costum de baie, destul de puține la număr, în acea vreme, stau mărturie că Roxana Vancea a trecut printr-o schimbare uriașă în ultimii zece ani. E adevărat, fostă profesoară de sport, Roxana Vancea s-a apucat, la modul cel mai serios, de exerciții fizice, frumoasa fostă Faimoasă de la Exatlon fiind, de altfel, o împătimită a fitness-ului reușind chiar să își ia și un atestat ca instructor în acest domeniu.

fara descriere

Iar din imaginea cu Roxana Vancea, în costum de baie, acum 10 ani, ceea ce iese în evidență este, la fel ca și acum, bustul ei uriaș, 100 la 100 natural cu care a făcut, de-a lungul carierei sale, senzație în lumea bărbaților.

fara descriere

Roxana Vancea, expertă și în dansul la bară

De curând, Faimoasa Roxana, o împătimită a sportului, a început să se specializeze într-o direcţie care, cu siguranţă, îi face pe toţi bărbaţii să viseze cu ochii deschişi. Întoarsă în România, frumoasa Faimoasă a decis să îşi extindă şi mai mult orizontul sportiv şi, de curând a început să practice cel mai senzual sport din lume: dansul la bară. Şi, ca să fim sinceri, îl practică cu un talent care ar face orice femeie să o invidieze şi, evident, orice bărbat să roşească...

Roxana Vancea s-a născut în Târgu Jiu pe 2 iunie 1990, şi după ce a absolvit liceul din oraş s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. Roxana vancea a debutat ca asistentă TV, fiind ”vecina” băieţilor de la emisiunea Neaţa, luându-i locul Danielei Crudu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate