Schimbări majore în transportul de călători după 15 mai: ”Trebuie să intre strict numărul de persoane”

Gabriela Firea a propus noi reguli în privința circulației cu transportul în comun, după data de 15 mai.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
Relaxarea restricțiilor după data de 15 mai vine și cu un nou set de reguli în ceea ce privește deplasarea oamenilor și circulația cu mijloacele de transport în comun.


In articol:

Primarul General al Capitalei a oferit câteva declarații despre cum se va efectua transportul în comun după mijlocul lunii mai.

„Este normal să nu se accepte aglomerarea și este imperios necear să se urmărească zonele și rutele care tind să se aglomereze pentru a se suplimenta în acea zonă. Firesc ar fi să fie călătorii pe scaune și un rând picioare, dar nu mai mult, și la distanță. Există controlorii care înainte de pandemie doar verificau dacă a fost taxat biletul, acum pot să facă acst lucru și cu sprijinul colegilor de la Poliția locală, fără să agreseze pe nimeni, fără să fie abuzuri, fără să fie o tonalitate care să deranjeze sau care să creeze o stare de disconfort pentru călători. ”, a spus aceasta la Digi24.

Aglomerația în mijlocul de transport în comun, complet interzisă

fara descriere

Gabriela Firea a anunțat că persoanele care vor circula cu tramvaiul, troileibuzul sau autobuzul vor fi anunțate dinainte dacă mai este spațiu , astfel încât să se poată pună în aplicare distanțarea socială.

”Pur și simplu o informare că într-un tramvai, troleibuz sau autobuz trebuie să intre strict numărul de persoane astfel încât distanța socială să fie păstrată. Eu nu cred că cineva va fi supărat dacă i se va spune să aștepte următorul autobuz sau tramvai, pentru că este bine pentru propria persoană să nu stea foarte aproape de un alt călător”, a mai declarat primarul Capitalei pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate