Scrisoare de dragoste scrisă în limba română, găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda! Ce scria și pentru cine era

Pe o plajă retrasă din irlanda, a fost găsită o sticlă în care se afla o scrisoare de dragostei scrisă în limba română.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Scrisoare de dragoste scrisă în limba română, găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda! Ce scria și pentru cine era


In articol:

O sticlă cu o scrisoare de dragoste scrisă în limba română a fost găsită pe o plajă pustie din Irlanda, plaja Arklow South, la aproape o oră de Dublin, relateazp glasgowlive.co.uk.

Scrisoarea avea data de 21 decembrie și, din două agini, un singur paragraf era scris în limba engleză.

Citeste si: Vești bune în plină pandemie de coronavirus. Comisia Europeană a autorizat un prim tratament împotriva COVID-19

Ce scria în scrisoarea de dragoste găsită pe plaja din Irlanda

„Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția”, le-a transmis autorul scrisorii celor care ar fi putut să găsească biletul de dragoste.

„Sufletul meu este al tău. Bună, iubito. Nici nu știu cum să exprim în cuvinte emoțiile pe care le simt pentru tine. Pentru tine, draga mea”, a scris Silviu în scrisoare.

„Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul, când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar placea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi.

Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”, a scris Silviu în scrisoarea din sticlă.

„Ea nu este indiferentă și pot spune că e o femeie cerebrală, puternică și independentă”, a mai adăugat el, despre femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil.

„Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”, a adăugat el.

sursa foto: Glasgow Live 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate