Stiri

Scrisoarea care a devenit virala: "Soţia mea s-a îmbătat şi s-a dus acasă să doarmă. Eu am ajuns să fac amor cu vecina"- Ce s-a întâmplat când nevasta a aflat

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un tânăr a povestit într-o scrisoare cum şi-a distrus căsnicia din cauza unei nopţi de amor cu vecina.

”După o petrecere am făcut amor cu vecina mea. Am fost de acord să păstrăm secretul, dar soţia mea a aflat şi căsnicia mea s-a închieiat într-un mod foarte urât.

Eu am 27 de ani şi soţia mea 24. Vecina noastră are 31 de ani şi era foarte apropiată de soţia mea. Ne cunoşteam de 4 ani. Ea s-a despărţit de soţul ei în urmă cu trei ani şi am dat o petrecere pentru a sărbători divorţul ei.

Soţia mea s-a îmbătat şi s-a dus acasă să doarmă, dar eu am rămas.

Lucrurile au scăpat de sub control şi am ajuns să fac amor cu vecina noastră după ce toţi ceilalţi plecaseră acasă.

Trei luni mai târziu mi-a spus că era însărcinată şi era cu siguranţă copilul meu - pentru că nu întreţinuse relaţii intime cu nimeni în ultimele şase luni.

Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine şi nu a avut să-mi distrugă căsnicia, aşa că am fost de acord să o păstrăm între noi.

Ea mi-a promis că nu i-ar spune niciodată copilului său care este tatăl lui. Băiatul seamnănă foarte mult cu mine.

Săptămâna trecută, mi-a invitat soţia la o sticlă de vin într-o seară. Vecina nostră a fost atât de beată încât i-a zis că eu am sunt tatăl fiului ei.

Soţia mea a fost distrusă. Le-a spus tuturor prietenilor şi familiei noastre ce s-a întâmplat şi nu vor să aibă de-a face cu mine, aşa că acum dorm în maşină”, a scris bărbatul, potrivit thesun.co.uk

Urmatorul articol