WOW

Scrisoarea unei prostituate pentru sotia unui client! A publicat-o si a devenit virala: "Desi nu te cunosc, stiu ca..."

O prostituata din Statele Unite ale Americii a facut publica o scrisoare deschisa destinata sotiei unui client.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Scrisoarea unei prostituate pentru sotia unui client! A publicat-o si a devenit virala: "Desi nu te cunosc, stiu ca..."icon photo
 
Dama de companie si-a dorit ca identitatea sa-i ramana ascunsa, insa a vrut sa-i atraga antentia asupra anumitor probleme din casnicia lor. 
 
"Draga sotie,
 
Desi nu te cunosc, stiu ca s-ar putea ca sotul tau sa te insele cu o prostituata. Stiu acest lucru pentru ca la randul meu sunt o lucratoare sexuala si am o multime de clienti.
 
Probabil ca te gandesti ca sotul tau nu ar face una ca asta. Aveti o viata sexuala implinita, serile voastre speciale in care va uitati la filme si mergeti in fiecare vara in Las Vegas. Pe scurt, esti de parere ca aveti o casnicie perfecta.
 
Dar sa te intreb ceva: Cand a fost ultima oara cand tu si sotul tau ati facut amor de trei ori intr-o singura saptamana? Cand s-a plans ultima oara din aceasta cauza? Nu crezi ca este posibil ca intre timp sa fi rezolvat singur aceasta problema, cu ajutorul meu?
 
 
Vestea buna este ca daca sotul tau apeleaza la serviciile mele, inseamna ca vrea sa pastreze casnicia cu tine. Alege sa primeasca afectiune si sex de la o profesionista, fara alte implicatii. Gandeste-te cum ar fi fost daca in locul meu era bona, sau o vecina, sau cea mai buna prietena a ta.
 
Sunt o profesionista. Sunt discreta, iar atentia si sexualitatea mea se masoara in ore, ore in afara carora este al tau. Si ceea ce este si mai important este ca eu nu il iubesc pe sotul tau si nici nu il voi iubi vreodata. Simt doar compasiune pentru el si atat", este notat in scrisoarea prostituatei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune