Scuipat pe stradă, suflat nasul pe jos, când renunțăm? Ce facem cu animalele de companie?

Cu toate că epidemia de coronavirus capătă proporții alarmante (și) la noi în țară, încă există multe persoane care nu respectă nici măcar regulile de bun-simț pe stradă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Scuipat pe stradă, suflat nasul pe jos, când renunțăm? Ce facem cu animalele de companie?
Scuipat pe stradă, suflat nasul pe jos, când renunțăm? Ce facem cu animalele de companie?


In articol:

Să recunoaștem, ne confruntăm zilnic măcar cu câte un personaj pe stradă care, fără să țină cont de cei aflați în jurul său, îi oripilează cu gesturile sale dezgustătoare. Un horcăit prelung, o flegmă bine țintită pe trotuar, care se va lipi ulterior de talpa trecătorilor. Chiar dacă ne întoarce mațele pe dos, este o realitate a societății în care trăim – individul care, pe lângă scuipatul pe jos, își suflă nasul, parcă desprins din cadrele surprinse la meciurile de fotbal, de față cu ceilalți, fix pe trotuar.

Scuipat pe stradă, suflat nasul pe jos, când renunțăm? Ce facem cu animalele de companie?

În perioada critică prin care trecem, astfel de gesturi grosolane devin și mai deranjante. Pare absurd, însă nu este exclus ca un simplu scuipat pe stradă să provoace mari probleme pentru alții.

Citeste si: Bombă în mass-media din România! A fost dat afară după 37 de ani. Conflict de interese? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Viața controversată a celui de al treilea român ucis de coronavirus în țara noastră. Omul de afaceri din Neamț a bătut un arbitru și  după ce s-a infectat a intrat în contact cu medici de la Spitalul Județean și s-a dus la Sanatoriul TBC Bisericani

Citeste si: Adrian Sârbu, mesaj alarmant în plină plină pandemie de coronavirus: „Până să murim de virus, o să îngropăm România”

Citeste si: Un gorjean închis la Milano nu poate reveni în țară. A violat un deținut! 

Microbii, (corona)virusul care și-au făcut „culcuș” în flegmă ajung pe trotuar, de pe asfalt pe papucul vreunui trecător, iar de pe talpa trecătorului direct pe preș, în hol, și astfel s-a pricopsit cu fluide nedorite în casă.

Citeste in continuare aici

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Se întâmplă mâine, 2 decembrie! Iese lumea în stradă. Sute de români declanșează protestul

Rețetă: Cea mai bună negresă de post! Se prepară extrem de simplu. Care e ingredientul secret care o face atât de bună?

Medicii din Suceava, mesaj disperat: "E iadul pe pământ aici. Nu scapă nimeni, asta ți-o zic clar. Suntem carne de tun"

Coronavirus lasă lumea filmului mai săracă. A murit o emblemă a cinematografiei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies