Vedete

Scuzele unui sot infidel, la "Ochii din umbra", azi, de la 23:15, la Kanal D

Ani buni de casnicie si nasterea unui copil, “scuzele” lui Cosmin pentru destramarea familiei, azi la "Ochii din umbra"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Scuzele unui sot infidel, la "Ochii din umbra", azi, de la 23:15, la Kanal Dicon photo

Cand doi oameni se casatoresc se presupune ca isi jura credinta pe viata. Mai mult, ca isi doresc ca dragostea lor sa fie binecuvantata printr-un copil. Dar venirea pe lume a unui copilas nu inseamna doar bucurie, ci si responsabilitate, sprijin reciproc, respect si apreciere.


In aceasta seara, aflam povestea sotilor Marcu. Acestia, dupa 6 ani de casnicie, au ajuns in impas. Monica este casatorita cu Cosmin de 6 ani, au impreuna un copil de un an si jumatate, iar femeia sta acasa in concediu de maternitate.

Cosmin lucreaza ca inginer constructor intr-o firma, iar Monica il banuieste de infidelitate pentru urmatoarele motive: de cand a venit copilul pe lume, barbatul a inceput sa merga la sala de sport, lucru pe care inainte nu il facea, se ingrijeste mai mult de aspectul lui fizic, vine zilnic la ore tarzii. Mai mult, cand se intoarce acasa, sotul ei este sleit de puteri, nici macar celui mic nu ii da atentie. Femeia vede ca sotul ei trece prin niste schimbari, il vede agitat, tensionat si crede ca are pe altcineva.

Care este adevarul pe care il va afla Monica despre sotul ei si ce se va intampla cu casnicia celor doi, aflati duminica, de la 23:15, la “Ochii din umbra”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune