Se anunta macel! Dezvaluiri uluitoare despre nunta fiicei lui Dan Stanescu! "Ma suna si imi cerea voie sa se culce cu Lucy! Pe el l-au batut dupa ce au aflat ca vorbea cu mine la telefon!"

Nunta mare la Costesti, acolo unde regele romilor crestini, Dan Stanescu, si-a casatorit fiica cu Dan Miutescu. Petrecerea a fost afectata de o cearta ca in povesti.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereOamenii au aflat ca ginerele mai fusese casatorit si are doi copii dintr-o casatorie anterioara. Mai mult, fosta lui sotie, spune ca Dan a fost obligat sa se casatoreasca cu Lucy de catre parintii lui.

"Dan ma suna si in noaptea nuntii. Mi-a cerut permisiunea sa se culce cu acea fata. Eu am fost foarte trista, eram in depresie. Nu acceptam sa stau acasa si sa ma uit la nunta lui. El a facut asta din cauza parintilor lui, pentru avere. El a distrus alte familii pentru a-si da fetele unor familii bogate. Oamenii de acolo l-au batut dupa nunta pentru ca a vorbit cu mine. Au facut-o ca sa nu ma mai sune, sa nu ma mai caute. Mama lui ma suna si ma ameninta la telefon.", a spus Iulia Stanescu, fosta sotie a lui Dan.

fara descriereDan Miutescu a intervenit telefonic si a spus ca totul este o inventie. "Tu minti. Nu mai vorbi de mama ca este obsedata de avere cum zici tu. Sa nu mai minti ca eu am fugit in noaptea nuntii. Nici macar n-am vorbit cu tine.", a concluzionat acesta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate