Se anunta petrecere mare in imparatie! Nepotii lui Cioaba vor fi botezati cu mare fast la Sibiu! Avem invitatia si amanunte exclusive despre evenimentul regal

Duminica, 9 noiembrie, regele Cioaba isi va boteza nepotii, la un restaurant de fite din Sibiu, in prezenta a peste 300 de persoane.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descrierePrincipele Cioaba Junior si Principele Florin Beniamin vor fi  crestinati, in jurul orei 10.30, la Biserica Filadelfia din Sibiu, apoi, in cinstea lor, Regele Dorin Cioaba va organiza o petrecere grandioasa la restaurantul Select.

fara descriereInvitatia la botez“ Evenimentul va incepe de sambata, atunci cand se vor taia porci, curcani si se vor cinsti invitatii veniti din alte orase cu palinca si vin din podgoriile proprii! Apoi, a doua zi, va fi chef mare, cu muzica religioasa, dar si cantareti cunoscuti, precum Liviu Guta sau Roxana Nemes. Tinutele printilor vor fi unele de fite, aduse din strainate, iar la gat vor purta salbe de aur, facute special de bunic”, au spus persoane din preajma familiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate