Se anunta vremuri grele pentru Mihaela Radulescu! "Hartuitorul" vrea sa o dea in judecata! "A decazut enorm! Am aflat ce fel de om e si nu ma astept la nimic din partea ei!"

Daniel Constantin, omul pe care Mihaela Radulescu l-a acuzat de hartuire a plecat astazi din Romania, dar nu inainte de a-i trimite un mesaj de sarbatori divei. ##VIDEO132483##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEl a fost amenintat pe internet de catre un prieten de-al Mihaelei, iar asta l-a facut sa ramana cu un gust amar cand vine vorba de kalooga_36441" diva de la Monaco". Daniel spune ca nu crede ca lucrurile vor degenera, ca promite sa ii returneze Mihaelei banii si ii ureaza Sarbatori Fericite.

"Nu imi e frica. Oamenii care ma ameninta isi varsa si ei amarul, sunt suparati. Ce o sa facem acum? O sa ajungem sa ne batem? E pacat ca Mihaela sustine astfel de reactii violente. Le multumeste fanilor care spun ca ma vor sprge pe mine sau ca imi vor rupe picioarele. Daca ea a decazut atat de mult, e grav. Eu din punct de vedere moral ma simt mai bine ca n-am mai tacut cum am facut o luna de zile. Eu chiar am vrut sa ii dau banii si cand o voi face, va fi totul public. Momentan nu ma mai doare pentru ca mi-am dat seama ce fel de om e si nu am la ce chestii bune sa ma astept din partea ei. La final, ii urez Sarbatori Fericite", a spus Daniel Constantin pentru WOWbiz.

fara descriereMihaela nu crede si a postat pe Facebook un mesaj prin care le multumeste fanilor care i-au sarit in ajutor, dar spun ca nu se mai asteapta sa isi recupereze banii. "Nu voi mai primi niciodata banii de la viermele ala.", a scris ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate