Vedete

Se ascut “cutitele” intre Beatrice si Marisa, la "Bravo, ai stil! All Stars": “In spatele unui zambet prefacut se pot ascunde foarte multe rautati”

Beatrice si Marisa sunt doua concurente ambitioase care incearca, si deseori reusesc sa demonstreze ca merita sa castige competitia despre stil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Se ascut “cutitele” intre Beatrice si Marisa, la "Bravo, ai stil! All Stars": “In spatele unui zambet prefacut se pot ascunde foarte multe rautati”icon photo
Intre Marisa si Beatrice izbucneste un conflict astazi, legat de momentul defilarii celei din urma, dintr-o editie trecuta.

Beatrice s-a “plans” in culise ca Marisa a ras la momentul defilarii ei, si are si o “explicatie” pentru gestul colegei sale.
“Tu tot timpul te ascunzi in spatele unor scuze. Ascunzi realitatea, Marisa. Tu vrei sa pari buna dar ai niste rautati. Te ascunzi tot timpul in spatele asa-ziselor glumite pentru a avea rautati. (…) Vrei sa pari, in fata celor de acasa, a celor care te sustin, cea care zimbeste permanent. (…) In spatele unui zambet prefacut se pot ascunde foarte multe rautati”, spune Beatrice. 

Dincolo de disputa, Beatrice este vehementa in ceea ce priveste outfit-ul Marisei de azi.

“Marisa ai distrus doua tinute, relativ bunicele.  O tinuta, cu ce porti in sus, si una in partea de jos. Nu se potriveste sub nicio forma textura pantalonilor cu cea pe care o ai in partea de sus a tinutei, cu atat mai putin cu aceasta helanca de tul pe care tu o porti”, spune Beatrice.

Cum s-a incheiat disputa celor doua concurente si cum le-au fost apreciate tinutele, de catre membrii juriului, aflati astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune