Se cere reaudierea lui Doru Gușman, în cazul morții lui Mîțu Stoian! Ce a ieșit la iveală acum: „Fiica domnului avea cunoștință de afecțiunea pe care o avea. De ce a încălcat legea?”

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obârșanu, a făcut o serie de declarații despre moartea regretatului artist, cerând reaudierea lui Doru Gușman.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, a oferit, din nou, o serie de detalii despre ancheta morții regretatului artist, mărturisind că dorește să ceară reaudierea lui Doru Gușamn, impresarul și prietenul cântărețului, asta pentru că consideră că există mai multe dedesubturi, ce doar bărbatul le poate cunoaște, despre Petrică Mîțu Stoian.

Așadar, în cadrul unei emisiuni TV, Carmen Obârșanu a vorbit și despre moștenirea pe care regretatul interpret de muzică populară a lăsat-o în urma sa, explicând că privind acest aspect nu mai există niciun fel de problemă, asta pentru că s-a stabilit deja că totul se va face doar între membrii familiei.

Carmen Obârșanu: „Problema este să stabilim de ce a murit Mîțu Stoian”

Avocata familiei interpretului de muzică populară a explicat pe îndelete ce se mai întâmplă în ancheta care a fost deschisă după moartea lui Mîțu Stoian. Carmen Obârșanu a declarat că s-au finalizat analizele la Institutul de Medicină Legală din Timișoara, acestea fiind trimise la Serviciul de Medicină Legală din Caraș, iar în prezent se solicită păreri de la specialiștii din clinicile universitare.

Petrică Mîțu Stoian a plecat pe lumea cealaltă îngrozit de ce făcuse. Ultimele cuvinte spuse: "Mîțu și-a dat seama în ultimele minute de viață și i-a șoptit surorii"

Privind acest aspect, Carmen Obârșanu a mărturisit că are mai multe semne de întrebare, asta pentru că ar dori să știe care a fost, de fapt, motivul pentru care nu s-a cerut părerea specialiștilor înainte ca Petrică Mîțu Stoian să se stingă din viață, chiar în ziua în care a fost dus la spital.

Citeste si: Bogdan Mocanu, clipe grele după ce a fost atacat în club: „Poate să conducă și până la amputarea brațului”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

"La moștenire nu este niciun fel de problemă. La moștenire familia s-a înțeles. Se face numai între membrii familiei. Problema este să stabilim de ce a murit Mîțu Stoian. S-au finalizat analizele la Institutul de Medicină Legală din Timișoara, au fost trimise la Serviciul de Medicină Legală din Caraș și acum se solicită păreri de la specialiști din clinicile universitare.

Aici îmi pun eu un semn de întrebare. Păi dacă după moarte cer părerea unor specialiști, de ce nu ai cerut-o când încă se mai putea salva viața omului? De ce nu au cerut-o atunci, în ziua în care a fost dus la spital?", a declarat Cramen Obârșanu, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, avocata a mai precizat că a citit și declarațiile medicilor care sunt implicați în acest caz, iar acestea sunt ”total incomplete”, potrivit lui Carmen Obârșanu. Femeia a explicat că anchetatorii nu ar ști, de fapt, ce să-i intrebe pe inculpați, iar din acest motiv nu se cunosc detalii exacte care au dus la moartea lui Mîțu Stoian.

"Am citit declarațiile medicilor care au fost audiați și vă spun sincer că sunt total incomplete. Anchetatorii nu știu ce să-i întrebe. Ce trebuia să îl întrebe pe medicul respectiv: 'Domne, ce ați făcut ca să salvați viața pacientului?' Dar anchetatorul l-a lăsat să declare ce vrea. Medicul a spus ce prevede cursul de medicină să facă, nu ce i-a făcut el.”, a mai spus Carmen Obârșanu.

Avocata dorește ca Doru Gușman să fie reaudiat

Totodată, Carmen Obârșanu a mai fost întrebată de către moderatul emisiunii, Cristi Brancu, dacă consideră că au fost mari lacune în diagnosticarea lui Petrică Mîțu Stoian, iar avocata a afirmat că a fost ”o totală pierdere de viață omenească”, asta pentru că decesul ar fi putut fi prevenit, dacă diagnosticarea era făcută corect, susținând că toți medicii sunt vinovați de moartea interpretului.

Mai mult decât atât, Carmen Obârșanu a mai amintit și de spectacolele la care a participat Mîțu Stoian, în condițiile în care fiica impresarului, Doru Gușman, este medic și avea mai multe cunoștințe despre afecțiunea artistului, avocata dorind să știe care este motivul pentru care fiica lui Gușman a încălcat legea. Femeia mai susține că în condițiile în care fata impresarului, medic fiind, știa că Mîțu Stoian are COVID, aceasta ar fi trebuit să-l îndrume către un specialist.

Continuă scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian! Sora artistului îi amenință pe Constantin Enceanu cu tribunalul: „Să nu mai zică că Mîțu a fost sărac”

În final, avocata familiei interpretului de muzică populară a mai declarat că nu a stat niciodată de vorbă cu Doru Gușman, însă s-a uitat peste declarațiile acestuia, iar lui Carmen Obârșanu i s-a părut că audierile au fost superficiale, motiv pentru care ar vrea ca impresarul să fie reaudiat.

„Cristi Brancu: Considerați că au fost mari lacune în diagnosticarea lui Petrică?
Avocata Carmen Obârșanu: A fost o totală pierdere de viață omenească, în condițiile în care putea fi preîntâmpinată. De aceea spun că toți medicii sunt vinovați de moartea acestui om.
Să vedem la ce spectacole a fost dus. Se spune că fiica domnului Gușman, fiind medic, avea cunoștință de afecțiunea pe care o avea Mîțu Stoian. De ce a încălcat legea? În momentul în care un medic știe că un pacient are COVID-19, primul lucru este să-l îndrume la un medic de specialitate. Eu niciodată nu am discutat cu dânsul (n.r. Doru Gușman), dar o să cer să fie reaudiat. Ceea ce mi s-a părut în dosarul acesta de urmărire penală- că audierile au fost superficiale. Mie mi se pare că omul acesta (n.r. Mîțu Stoian) a fost foarte folosit. Poate și inconștiența pe care au avut-o și boala după bani. Așa mulți (banii) pe care ar fi trebuit să-i aibă (n.r. Mîțu Stoian) nu prea îi găsim. Aici sunt și probleme.", a fost discuția celor doi.

Se cere reaudierea lui Doru Gușman, în cazul morții lui Mîțu Stoian! Ce a ieșit la iveală acum

Doru Gușam și Petrică Mîțu Stoian

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Episod nou „Mă numesc Zuleyha” - vineri, 20 mai, de la ora 20:00, la Kanal D. Detalii în avans: Fikret îl amenință pe Mehmet

Nicole Cherry nu s-a uitat deloc la bani! Cât au costat rochiile pe care le-a purtat artista la cununie și la botez

”Am sentimentul că inima mea nu e întreagă”. Adela Popescu, anunțul care a surprins pe toată lumea. Ce se întâmplă în familia ei

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ZELENSKI S-A SINUCIS! Vestea cumplită despre președintele Ucrainei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam

Cristian Boureanu nu a uitat-o pe Laura Dincă! Fostul politician își dorește împăcarea. ”Ea e treaba mea.”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies