Se confirmă sau nu a treia victimă în cazul Caracal? Avocat: ”Sunt bijuterii în plus care nu pot aparține celor două fetițe”

Se confirmă sau nu cea de-a treia victimă a criminalului din Caracal? Ce spune avocatul Tonel Pop.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Nu se știe încă dacă există și cea de-a treia victimă implicată în cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, susține faptul că ar exista și o a treia victimă, având în vedere bijuteriile găsite asupra proprietății lui Gheorghe Dincă.

Citeste si: Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: ”Vorbim cu ea în fiecare seară”

Citeste si: Fostul șef al Poliției din Caracal, declarații EXCLUSIVE despre Gheorghe Dincă

Citeste si: Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă: ”Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit”

„Cred că este vorba de o a treia victimă. Se evită a se constata acest lucru. Nu ies bijuteriile găsite. Sunt bijuterii în plus care nu pot aparține celor două fetițe. Având această problemă cred că și sunt aproape convins că vorbim de a treia victimă și impactul știrii ar putea duce cazul pe noi culmi. Se încearacă tergiversarea acestei vețti, dar există premise indubitabile, inclusiv pe bijuterii care nu pot fi plasate în niciun caz ca aparținând celor 2 victime cunoscute”, a spus avocatul Tonel Pop la RTV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate