Se credea ca nu au o relatie prea buna, dar... Surpriza! Bianca Dragusanu, declaratie de dragoste pentru fratele lui Tristan Tate

Andrew "Cobra" Tate a pus recent lucrurile la punct in relatia cu iubita fratelui sau, Bianca Dragusanu, iar acum vedeta i-a facut acestuia o declaratie de dragoste.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"Imi iubesc fratele", a scris Bianca Dragusanu pe Instagram in dreptul unei fotografii cu Andrew "Cobra" Tate.

"De ce nu am mers la nunta surorii mele? De cand Bianca decide unde merg eu? Nu am mers la nunta surorii mele pentru ca am fost prea ocupat sa ma distrez in Romania. Da, ne-am distrat si am uitat", spunea, recent, la TV Cobra Tate. Andrew marturisea in aceeasi iesire publica faptul ca Bianca face parte din familie de cand este iubita lui Tristan. "Fratele meu este familia mea. Da, Bianca face parte din familie acum! (...) Toata lumea imi cunoaste familia. Este cea mai tare familie de pe pamant", mai spunea Cobra Tate.

Bianca Dragusanu si Tristan Tate au o relatie tumultoasa. Ei s-au despartit la scurt timp dupa ce si-au anuntat public relatia, insa recent s-au impacat si au plecat impreuna in vacanta la Cannes.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate