Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card

Ministerul Turismului aduce modificări importante modului în care sunt acordate voucherele de vacanță, dar și valorii lor. Noul proiect de lege prevede sancțiuni drastice pentru hotelierii și agențiile de turism care vor încălca legea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Potrivit unui nou proiect de lege inițiat de către Ministerul Tursimului, modul în care sunt acordate voucherele și valoarea lor ar putea fi modificate. Tichetele vor avea o valorea mai mare și vor putea fi folosite în extra-sezon, respectiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie

Angajații își vor putea alege o singură variantă de vouchere. Astfel, un angajat va primi anual vouchere de vacanță în valoare de 1450 de lei sau vouchere valabile în extra-sezon în valorea de 2080 de lei.

Unitățile de cazare care vor accepta voucherele extra-sezon în alte perioade decât cele menționate vor primi amenzi de peste 50.000 de lei.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan a spus că a fost blestemată de o femeie înainte să facă un accident rutier în care era să moară alături de Reghe şi copiii lor! „Blestemul se va întoarce împotriva ei”

Citeste si: Cristina Şişcanu, declaraţie ŞOC despre fosta soţie a lui Mădălin! E dureros ce se întâmplă cu această familie! Nimeni nu a ştiut! "Eu nu aş putea"

Citeste si: Actualul iubit al Andreei Antonescu s-a iubit în trecut cu o altă brunetă celebră! "M-a înșelat, am văzut poze, filmulețe!"- Acuzat că se cuplase cu ea doar pentru a deveni cunoscut

Sancțiuni drastice pentru nerespectarea legilor

„Având în vedere că s-a constatat în practică o aglomerare a unităților de cazare în sezon (în special în lunile iunie-august), pe de o parte, și un număr scăzut de turiști în extrasezon, pe de altă parte, s-a decis încurajarea beneficiarilor să opteze pentru o vacanță în extrasezon, prin acordarea unei valori mai ridicate în cuantum egal cu contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe ţară garantat în plată stabilit, în condiţiile legii, pentru un salariat, pentru voucherele de vacanță ce pot fi utilizate exclusiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie”, se arată în nota de fundamentare, potrivit digi24.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Presa norvegiană critică dur atmosfera de pe Arena Națională: „Sunete asurzitoare, tribale la București. Atmosferă haotică"

O tânără a fost condamnată la moarte pentru că și-a omorât violatorul: ”Lumea mi-a permis să trăiesc 19 ani”

Provocari inedite pentru concurentii de la “Imi place dansul”, in aceasta sambata: Bollywood si Latino Dance!

Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei va deveni curând tătic! Ce face iubitul Siminei pentru a câștiga bani pentru creșterea copilului

Un tânăr în vârstă de 15 ani și-a dat foc: tatăl a făcut tot posibilul pentru a-l salva, însă a fost prea târziu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies