Se dau bani de la stat pentru plata chiriilor! Cine ar putea să beneficieze și care sunt condițiile

Veste bună pentru români. Conform unui proiect de lege aflat în lucru la Senat, persoanele ale căror venituri au fost diminuate din cauza pandemiei de coronavirus ar putea să primească de la stat un ajutor pentru plata chiriei.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Se dau bani de la stat pentru plata chiriilor! Cine ar putea să beneficieze și care sunt condițiile


In articol:

Conform unui proiect de lege aflat în lucru la Senat, persoanele ale căror venituri au fost diminuate din cauza pandemiei de coronavirus ar putea să primească de la stat un ajutor pentru plata chiriei. Este vorba, mai exact, despre acele persoane care au un venit net de până în 500 de lei.

Potrivit proiectului aflat în lucru la Senat, acest ajutor va fi în valoare de 750 de lei și se va acorda atât pentru perioada stării de urgență, cât și trei luni după aceea.

Ce condiții trebuie să îndeplinești?

Pe lângă condițiile referitoare la venit, persoanele care vor să beneficieze de ajutorul oferit de stat trebuie să mai îndeplinească o serie de cerinţe:

să aibă un contract de închiriere, care să fi fost încheiat înainte de instituirea stării de urgență și care se află în derulare la momentul solicitării ajutorului menționat mai sus;

Se dau bani de la stat pentru plata chiriilor! Cine ar putea să beneficieze și care sunt condițiile

Citeste si: Îngrozitor! Cea mai frumoasă femeie din România ascunde o dramă cumplită. Și-a ținut bebelușul mort în brațe: „Mă durea atât de tare inima. Am zis că e posibil să plesnească”

Citeste si: Dr Adina Alberts, variantă surpriză în lupta contra COVID. Nimeni nu s-a gândit la asta

Citeste si: Cercetătorii israelieni au descoperit cheia. Să fie asta salvarea omenirii în lupta cu COVID-19?: „Poate să neutralizeze boala”

să nu dețină nicio locuință în proprietate;

să nu beneficieze de nicio altă formă de ajutor, în vederea locuirii, fie din partea statului, fie din partea angajatorului.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate