Se dau bani pentru tineri! Sumele ajung pana la 40.000 de lei! Cum poti aplica

Tinerii fara un loc de munca stabil sau care se afla in continuare in perioada studiilor pot aplica pentru un credit fara dobanda. Suma acestuia poate ajunge pana la 40.000 de lei.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Ordonanta de urgenta nr. 50/2018 privind implementarea programului guvernamental "INVESTESTE IN TINE" a fost publicata in aceasta vara in Monitorul Oficial, insa pentru a fi pusa in aplicare are nevoie de adoptarea unor norme. Proiectul a fost pus in dezbatere publica luni, trebuie aprobat si publicat in Monitorul Oficial.

Potrivit OUG 50/2018, tinerii cu varsta cuprinsa intre 16 si 26 de ani care nu au venituri pot solicita credite fara dobanda de pana la 40.000 de lei. Creditul este destinat acoperirii nevoilor tinerilor: cheltuieli legate de educatie, sanatate, cultura, sport si altele. Daca se angajeaza in perioada derularii creditului, tinerii vor putea sa solicite inca 20.000 de lei, in baza unei simple adeverinte de la angajator.

Potrivit textului ordonantei, garantia statului va fi de 80%, iar dobanda va fi subventionata de stat. Durata creditului ce va putea fi contractat de catre tinerii intre 16 si 26 de ani va fi de maximum zece ani.

Galerie foto 
Citește și:

Horoscop saptamanal BANI 3-9 septembrie 2018. Abundenta sau datorii? Unde te incadrezi?

Zodii care vor avea noroc la bani in septembrie 2018

A castigat 2 milioane de euro la loto si i-a cheltuit pe toti pe droguri, masini si operatii estetice. Acum nu mai are bani sa isi ajute fiul grav bolnav

Cati bani primesc jandarmii care au fugarit demonstranti in Piata Victoriei? Iata tabelul cu salarii

Adelina a născut un bebeluș. L-a auzit plângând, însă medicii i-au spus că e mort

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies