Vedete

Se intampla si la case mari! Dupa ce a ajuns la dezalcolizare si era sa moara de mai multe ori, se lauda ca a scapat de patima alcoolului. Iata dovada!

Cu ajutorul unei institutii a reusit sa nu mai bea, dupa ce toata viata se luptase cu alcoolismul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Se intampla si la case mari! Dupa ce a ajuns la dezalcolizare si era sa moara de mai multe ori, se lauda ca a scapat de patima alcoolului. Iata dovada!icon photo

Eminem a reusit sa scape de dependenta de alcool, din cauza careia a fost internat de mai multe ori si care i-a facut viata un calvar.
Inca din 2005, celebrul artist se lupta cu alcoolismul si ajungea frecvent la dezintoxicare, insa revenea la vechea lui dependenta.
Dupa ce a trecut prin tratamente dure si a vazut moartea cu ochii, Eminem a ajuns in indrumarea unei institutii care l-a ajutat sa ramana treaz. Asa ca Eminem se lauda acum ca are 10 ani de cand nu a mai pus alcool in gura si a primit chiar si o medalie oficiala. Societatea Alcoolicilor Anonimi i-a oferit celebrului artist simbolul prin care Eminem dovedeste ca a reusit sa invinga in lupta cu alcoolismul.


”Mi-am celebrat, ieri, cei 10 ani de când sunt treaz”, a scris Eminem pe o retea de socializare, alaturi de fotografia in care ne arata medalia primita.

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune