Vedete

Se intampla si la case mari! Dupa ce a ajuns la dezalcolizare si era sa moara de mai multe ori, se lauda ca a scapat de patima alcoolului. Iata dovada!

Cu ajutorul unei institutii a reusit sa nu mai bea, dupa ce toata viata se luptase cu alcoolismul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Se intampla si la case mari! Dupa ce a ajuns la dezalcolizare si era sa moara de mai multe ori, se lauda ca a scapat de patima alcoolului. Iata dovada!icon photo

Eminem a reusit sa scape de dependenta de alcool, din cauza careia a fost internat de mai multe ori si care i-a facut viata un calvar.
Inca din 2005, celebrul artist se lupta cu alcoolismul si ajungea frecvent la dezintoxicare, insa revenea la vechea lui dependenta.
Dupa ce a trecut prin tratamente dure si a vazut moartea cu ochii, Eminem a ajuns in indrumarea unei institutii care l-a ajutat sa ramana treaz. Asa ca Eminem se lauda acum ca are 10 ani de cand nu a mai pus alcool in gura si a primit chiar si o medalie oficiala. Societatea Alcoolicilor Anonimi i-a oferit celebrului artist simbolul prin care Eminem dovedeste ca a reusit sa invinga in lupta cu alcoolismul.


”Mi-am celebrat, ieri, cei 10 ani de când sunt treaz”, a scris Eminem pe o retea de socializare, alaturi de fotografia in care ne arata medalia primita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune