Se întoarce Andrei Poptelecan la Puterea Dragostei pentru Manuela? Mesajul trimis de fostul concurent

Andrei Poptelecan s-ar putea întoarce la Puterea Dragostei pentru a forma un cuplu cu Manuela.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Andrei Poptelecan, fostul concurent de la Puterea Dragostei, are o relație specială cu Manuela, dar asta s-a întâmplat după ieșirea acestui din show. În ultima perioadă au fost tot mai multe discuții în casa Puterea Dragostei despre aducerea în show a lui Andrei Poptelecan, după ce Manuela a tot spus că discută cu el, că se plac și că ar dori să încerce să vadă cât de mult se plac.

De altfel, au existat chiar și zvonuri printre concurenții din casă că Manuela s-ar fi întâlnit cu Andrei Poptelecan în timpul unei vacanțe în România. Cert este că cei doi au susținut că se plac, iar Manuela și-a rugat colegii să pledeze pentru reîntoarcerea tânărului în show, iar mulți dintre ei i-au și respectat dorința și-și ăndeamnă susținătorii să-l voteze pe Andrei Poptelecan.

Citeste si: Concurenții Puterea Dragostei au petrecut Revelionul la munte! Cum au fost surprinși și cine s-a văzut pe ascuns

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Pe de altă parte, tânărul a postat recent un mesaj care lasă să se înțeleagă că își dorește să fie și el în casa Puterea Dragostei. ”Eventual într-un final, vei fi unde vrei să fii, cu cine îți e menit să fii, făcând ceea ce trebuie să faci”

Citeste si: Puterea Dragostei: Marius, detalii incredibile despre noaptea fierbinte a Manuelei cu Andrei Poptelecan

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei a stârnit controverse după ce Philip a încercat să o sărute

Andrei Poptelecan a avut o iubită după ce a plecat de la Puterea Dragostei

După ce a plecat de la Puterea Dragostei, Andrei Poptelecan s-a îndrăgostit. Relația, cu o fostă concurentă și ea de la un show tv, nu a durat însă pre mult. La scurt timp după ce Andrei o prezentase pe Claudia fanilor săi, a anunțat și despărțirea de aceasta.

”Țin să clarific situația fără prea multe detalii pentru că nu îmi place să îmi ”spăl rufele” în public. Da, relația mea s-a încheiat! Vă pup și vă doresc un weekend deosebit'', a scris Andrei Poptelecan la finalul lunii noiembrie, după ce a încheiat relația cu iubita lui. 

Sunt câteva săptămâni de când Manuela de la Puterea Dragostei și Andrei Poptelecan își trimit mesaje, vorbesc și ar vrea să vadă dacă între ei ar putea să fie chiar mai mult.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primul sărut dintre Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei! Cum i-a filmat Mariana din greșeală

Raluca Munte de la Puterea dragostei, dezvăluiri șocante! ”Am intrat în depresie, m-am gândit și la sinucidere”

EXCLUSIV! Jenant! Ce salariu câștigă un manager la H&M și ce trebuie să facă pentru această sumă. E bătaie de joc

Legătura neștiută dintre Manuela de la Puterea dragostei și Culiță Sterp! Tânăra a  spus tot adevărul! ”Suntem apropiați de mult timp”! DECLARAȚII EXCLUSIVE DE LA ISTANBUL

Bomba începutului de an la Puterea dragostei! Alex Bobicioiu, din nou în casă! Cine e fata pentru care se întoarce în emisiune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies