Se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii? Manelista tocmai s-a despărţit de al doilea bărbat, după doar un an de căsnicie!

Prietenii manelistei se întreabă dacă se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Încă nu se ştie dacă se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii, însă este foarte posibil să se întâmple aşa ceva. Înainte de Sărbători, manelista s-a despărţit de al doilea ei soţ, Ionică, cu care se măritase în toamna lui 2017. De Revelion, ea a petrecut cu familia, dar l-a revăzut şi pe Andrei Lingurar, primul ei bărbat, tatăl celor doi băieţi ai săi, Gabriel şi Nikolas. (vezi care a fost prima declaraţie a lui Ionică după despărţirea de Nicoleta Guţă)

Se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii: "Era un om foarte gelos"

În urmă cu aproape 5 ani, Nicoleta a divorţat de Andrei, acuzându-l pe acesta că o bătea frecvent. “Eu am fost cu el de la o vârstă foarte fragedă, de la 12 ani. De atunci şi până acum n-am fost deloc fericită. Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe”, a dezvăluit, la un moment dat, Nicoleta Guţă.

fara descriere

Se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii. Între timp, se pare că Andrei s-a liniştit

Cu toate acestea, amicii se întreabă dacă se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii. Între timp, se pare că Andrei s-a liniştit, lucru observat de Nicoleta pentru că acesta a ţinut tot timpul legătura cu băieţii săi. În ultima perioadă, Andrei vine tot mai des la vila din Petroşani a Nicoletei, iar o împăcare între ei parte tot mai probabilă, mai ales că Andrei nu a fost implicat în vreo relaţie sentimentală serioasă de când l-a părăsit Nicoleta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate