Se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii? Manelista tocmai s-a despărţit de al doilea bărbat, după doar un an de căsnicie!

Prietenii manelistei se întreabă dacă se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii.

Autor: Matei Vaihan

Încă nu se ştie dacă se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii, însă este foarte posibil să se întâmple aşa ceva. Înainte de Sărbători, manelista s-a despărţit de al doilea ei soţ, Ionică, cu care se măritase în toamna lui 2017. De Revelion, ea a petrecut cu familia, dar l-a revăzut şi pe Andrei Lingurar, primul ei bărbat, tatăl celor doi băieţi ai săi, Gabriel şi Nikolas.

( vezi care a fost prima declaraţie a lui Ionică după despărţirea de Nicoleta Guţă)

Se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii:" Era un om foarte gelos"

În urmă cu aproape 5 ani, Nicoleta a divorţat de Andrei, acuzându-l pe acesta că o bătea frecvent. “Eu am fost cu el de la o vârstă foarte fragedă, de la 12 ani. De atunci şi până acum n-am fost deloc fericită. Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe”, a dezvăluit, la un moment dat, Nicoleta Guţă.

Se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii. Între timp, se pare că Andrei s-a liniştit

Cu toate acestea, amicii se întreabă dacă se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii. Între timp, se pare că Andrei s-a liniştit, lucru observat de Nicoleta pentru că acesta a ţinut tot timpul legătura cu băieţii săi.

În ultima perioadă, Andrei vine tot mai des la vila din Petroşani a Nicoletei, iar o împăcare între ei parte tot mai probabilă, mai ales că Andrei nu a fost implicat în vreo relaţie sentimentală serioasă de când l-a părăsit Nicoleta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a descoperit clona lui Nicolae Guţă, care a filmat un videoclip în parcul Cişmigiu! Fanii cred că Vali Guţă este un copil de-al manelistului, pe care nu l-a recunoscut! VIDEO

Nicoleta Guţă şi-a tăiat porcul de Crăciun în stradă! Fratele Nicu a pârlit animalul cu flacăra! FOTO

Scene incredibile cu Narcisa Guţă la mall! De faţă cu fiul Alberto, Narcisa a început să plângă după o discuţie aprinsă la telefon VIDEO PAPARAZZI

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Pfizer dă o super lovitură! Anunțul venit de la cel mai înalt nivel! Se întâmplă în curând

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies