Se întoarce None în casa Puterea dragostei? Anunțul făcut în ziua în care s-a aflat că s-a despărțit de Loredana Chivu

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Se întoarce None în casa Puterea dragostei?

Cu puțin înainte de marea finală a emisiunii Puterea dragostei și fix în ziua în care s-a aflat că s-a despărțit de Loredana Chivu, Mădălin None a făcut o postare pe conturile lui de socializare.

Se întoarce None în casa Puterea dragostei? Anunțul făcut în ziua în care s-a aflat că s-a despărțit de Loredana Chivu

fara descriere

None de la Puterea dragostei a postat o fotografie făcută în Constanța, chiar lângă Cazino. Cu un buchet imens de trandafiri în brațe, None a anunțat că emisiunea prezentată de Andreea Mantea este mereu în mintea și în sufletul lui.

"Puterea dragostei este în inima mea", a scris Mădălin None în dreptul fotografiei.

Citeste si: Loredana Chivu s-a despărţit iar de None de la Puterea dragostei: "Sunt singură pentru că nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viaţa"

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubit! Ce răspuns a dat când a fost întrebată dacă e cu altcineva acum

Citeste si: Mary s-a întors la Puterea Dragostei. Apariția ei a generat discuții între fete! ”Când vreodată să o primesc eu pe aia în cameră?”

Ieri s-a aflat că Loredana Chivu și None nu mai sunt împreună. Cea care a dat vestea despărțirii a fost chiar blondina, fostă asistentă de televiziune. Și, ca să arate că nu suferă și că are mulți admiratori și pretendenți, Loredana Chivu a postat imagini cu florile primite de la un bărbat care a preferat să-și păstreze anonimatul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate