Se intorc ninsorile in toata tara! Afla de cand

Vremea se răceşte în toată ţara, aşa că temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 1 grad în estul Transilvaniei şi 5 grade în Oltenia. Cerul va prezenta unele înnorări spre seara înregiunile nordice. Dimineaţa, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură.

Distribuie pe:

fara descriere
BUCURESTI
Vremea se răceşte şi în Capitală. Astfel după o noapte şi o dimineaţa, cu minus 3...minus 2 grade poate chiar mai puţin în zona preorăşenească, până la amiază nu se vor strânge în termometre mai mult de 4 grade.

MUNTE
Şi la munte se resimte răcirea vremii astfel că la amiază vor fi minus 3 grade la Semenic, miunus 1 grad la Predeal şi Sinaia, 1 grad cu plus la Păltiniş, 4 grade cu plus la Stâna de vale şi minus 5 grade la Toaca, pe Ceahlău. Cerul va fi variabil, dar se va înnora seara şi în cursul nopţii în zona Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni. Pe văi şi în depresiuni dimineaţa şi noaptea se va produce ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

REGIUNI
În regiunile la vest de arcul carpatic urmează o zi rece cu temperaturi uşor mai scăzute faţă de ieri, astfel că la amiază vor fi minus 1 grad la Miercurea Ciuc şi 4 grade la Timişoara şi Reşiţa. Dimineaţa pe văi şi în depresiuni dimineaţa se va produce ceaţă, asociată cu depunere de chiciură iar spre seară în nord sunt posibile înnorări.

Răcirea vremii se simte şi în sudul ţării. Astfel, cu tot soarele de peste zi, la amiază temperatura nu mai trece de 5 grade la Drobeta Turnu Severin, 2 grade la Craiova, 4 grade la Târgovişte şi 3 grade la Giurgiu, Călăraşi, Buzău şi Brăila - valori sub mediile climatologice cu 3...4 grade. Dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură.

În Dobrogea va fi o zi frumoasă, dar rece pentru începutul lui decembrie. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin, vântul cel mult moderat, iar termometrele vor arăta 3 grade la Tulcea şi 2 grade la Constanţa.

Vântul se linişteste în Moldova, dar aerul rece polar persistă. Prin urmare temperaturile nu cresc prea mult, cel mult de 1 grad la Botoşani şi Piatra-Neamţ şi 3 grade la Iaşi, Focşani şi Galaţi. Ca aspect va fi o zi frumoasă, cu soare şi câţiva nori pasageri spre seară în nordul regiunii.

VREMEA PE 2 ZILE
Miercuri, în condiţiile unei presiuni atmosferice ridicate, vremea se menţine stabilă, dar foarte rece dimineaţa, când termometrele vor arăta între minus 10 şi minus 1 grad, chiar mai puţin în depresiuni, minus 15 grade. În zonele joase de relief, local va fi ceaţa cu depunere de chiciură, posibil persistentă. Temperaturile maxime vor oscila între minus 2 grade în zonele cu ceaţă şi 7 grade în dealurile subcarpatice din sud şi est.

Frig şi în Bucureşti mâine dimineaţă, când termometrele vor indica minus 7...minus 5 grade. Peste zi maxima se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Şi dimineaţa de joi va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, precum şi la munte, unde sunt posibile fulguieli. Ceaţa rămâne fenomenul dominant din zonele joase de relief, unde se va asocia şi cu depunere de chiciură. Vântul se înteţeşte în sud-vest, nord-est şi pe la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 1 şi 7 grade.

În Bucureşti o nouă dimineaţă rece, dar cele 5...6 grade prognozate pentru după-amiază sunt normale pentru data din calendar.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate