Se lasa cu pumni la Master Chef! Doi concurenti au scos "cutitele" pe masa! "Te arunc in lac, boss-ule!" / "N-ai cum sa faci asta! Daca iti dau un pumn acum..." - Vezi cine au fost "cocosii"!

La Master Chef nu mai e loc de prietenie. Chiar daca sunt vedete si au de aparat o imagine, doi dintre concurenti s-au certat grav.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereIntre Pacha Man si Alex Dima au iesit scantei. Rapperul a fost sef de echipa, iar la un moment dat a avut o iesire nervoasa la adresa lui Alex. "Ba, du-te in p**a mea si fa felul doi. O arzi extrem de prost si trebuie sa iti explic totul", moment in care a inceput totul.

fara descriere"Vorbeste frumos. Daca te iau de barba aia, te arunc in lac!"
, i-a replicat Dima, iar Pacha nu s-a lasat. "Daca iti dau un pumn... N-ai cum sa faci asa ceva. Mama, il bat pe asta de nu mai stie de el. Nu fi prost, nu iti lua grade de balan cand tu esti cioban.", a urlat Pacha plin de nervi.

fara descriereIntre ei a intervenit Gabriela si Catalin Josan pentru ca e posibil sa fi iesit rau de tot. Alex Dima a amenintat si cu iesirea din concurs si s-a plans la Chef Scarlatescu. "Chef, daca latosul asta cu barba se mai ia de mine, eu plec din concurs", i-a transmis acesta juratului.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate