Se leagă o idilă la Survivor România? În ce ipostaze au fost surprinși doi Războinici pe insulă

Doi concurenți din echipa Războinicilor au fost surpinși în ipostaze tandre.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Se leagă o idilă la Survivor? Cum au fost surpinși doi Războinici


In articol:

Emanuel, unul dintre Războinicii din emisiunea „Survivor România”, a vorbit cu o coechiperă, Emanuela, despre o presupusă idilă între doi dintre colegii lor: Karina și Andrei.

„Nu vreau să fiu poate cel care dă din casă, dar eu simt că pe insula asta începe să se lege o idilă. Nu e nimic sigur, deși mi-ar plăcea. Așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a declarat Emanuel, după care a divulgat și numele colegilor lui.

Se leagă o idilă la Survivor? Cum au fost surpinși doi Războinici

Ce gesturi au surprins colegii între Karina și Andrei

„Atunci când doi oameni se plac e o sclipire diferită în ochi. Zâmbesc cu toată fața, cu tot corpul. Zâmbesc cu alt drag, cu altă apropiere. Se vede diferența”, a declarat războinica Emanuela, despre gesturile dintre cei doi.

Singurul care a vorbit despre relația dintre ei a fost Andrei, care a spus că între el și Karin esre o „chimie foaret bună”.

Se leagă o idilă la Survivor? Cum au fost surpinși doi Războinici

”Karina este o războinică adevărată, și-a arătat calitățiile în această emisiune, îmi place că este o fată luptătoare, am format o prietenie foarte frumoasă. Cred că și cei de acasă o plac la fel ca și mine”, a declarat Andrei.

Citeste si: Survivor România. Faimoșii au câștigat proba de recompensă! După zile de foamete, au înfulecat pe nerăsuflate sendvișuri

Citeste si: Legea pensiilor. Ludovic Orban anunță modificarea programului de guvernare

Citeste si: Mărturiile unui jurnalist român, aflat în orașul chinez Wuhan: ”Numărul decedaților era mai mare decât...”

„Avem o chimie foarte bună împreună. Ne ajutăm, ne dăm o energie foarte bună, mai ales la joc. Lucrul ăsta n-are decât să ne ajute în această competiție”, a mai adăugat Andrei. (Citeste si: Andrei Ciobanu, Războinicul de la Survivor România, drama care l-a îngenuncheat. „S-a luptat cu o boală necruțătoare!”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate